Колеги от известно като взех колата Голф-3 работиха половината реотани а малко по късно се отдели и една от 2-те буксички от двата края и сега цялата система не работи! Днес ходих на майстор-електро... който ми каза че по принцип никога не е ремонтирал реотани е правил и колегите му също избягвали защото било пипкава работа! Каза ми че тея буксички се лепели с някакво лепило което струвало 24лв. и после реотаните се оправяли с електропроводящото лепило на "Бизон" което пък струвало 30 лв. и гаранция-франция после! И за труд като вземе и ще излезе доста мангизи! Въпросът ми е някой може ли да ми каже майстор в пловдив който може да ги оправи и евентуално да разполага с тея лепила щото на мен ми се вижда скъпичко да си ги копувам! Не искам подаръци-ремонта плюс количеството лепило си ги плащам! Каза че не можело с поялник да се залепи буксичката щото щяло да се пукне стъклото! Някакви идеи че идват студове и си трябват реотаните
П.П. Между другото това лепило електропроводящото съм го виждал и наистина е 30 лв. на "Бизон"
П.П. Май че е за техническия форум темата ама се обърках така че ако някой от модовете предцени да я премести! Извинявам се за грашката!
Проблем с реотаните на задното стъкло
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
То едно от 30 ще ти стигне за всичко. Иначе електропроводящо има в конрад за 11 лева, но с него можеш да възтановиш прекъсналите реотани , но не и да ЗАЛЕПИШ буксата (то просто не лепи, по скоро е като електропроводима боя). Буксата можеш да я залепиш с "течен метал, поксипол, полеуританов силикон.....или там каквото си решиш за механична якост и отгоре наливаш с туй от конрад за да осигуриш електрическият контакт.
ПП: почиствай краищата които ще мажеш до метал.
ааааа, и не на последно място......
ПП: почиствай краищата които ще мажеш до метал.
ааааа, и не на последно място......

Колега всичко съм изчел от търсачката просто ми беше интрересно защото от много време не е коментиран тоя въпрос дали има някакво развитие! И също така големия въпрос беше дали някой не може да ми каже човек в пловдив който разбира повече и може да го направи! Щото тоя човек днеска с когото говорих ми каза "най добре ново стъкло" Направо незнам кво ше правя като падне снега айде сега се трае щото е само влага ама като скове....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”