Проблем с единия габарит - Голф3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
alligator
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с единия габарит - Голф3

Мнениеот alligator » Нед 19 окт 2008 12:46

Здравейте, проблема ми е следният. Оня ден забелязах че десния габарит не работи, левия е ОК. Размених крушките, проблема си остава пак на десния габарит. Не е от цокъла му според мен защото е доста опростен вид, явно проблема е от кабелите. Има един кафяв и един сив кабел. Кафевият влиза другата лампа която е за късите и дългите (вероятно това е минуса). Сивият обаче заминава нанякъде в посока предната решетка и не мога да го видя къде отива. Вероятно някъде там не дава контакт и затова не свети. Някой ако може да ме ориентира къде е крайната точка на този кабел и дали се свързва към някоя друга част от електрониката на колата. Проблемът според мен не е в предпазителя защото мисля че той е и за двата габарита едновременно а в случая само десния не ми работи.

Благодаря предварително на отзовалите се.

П.П. Да уточня само че късите и дългите си работят без проблеми.

Потребителски аватар
chefo.gti3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefo.gti3 » Нед 19 окт 2008 12:50

а отзад свети ли или не ако не свети провери бушоните на един приятел беше така пак десния ама и отпред и отзад и беше бушон

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 19 окт 2008 13:25

А при мен десния свети по слабо от левия.Не е от крушките защотото ги смени.Един колега каза че било няква отечка ама кат не долавам нищо то тоци.Можели някои да ми помогне?

alligator
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alligator » Нед 19 окт 2008 14:43

Моя проблем като че ли му намерих решението. След като прегледах всички кабели, предпазители и т.н. накрая реших да проверя пак лампичката и видях че е изгоряла (предния път я бях проверил и си беше здрава). Сложих здравата лява лампа на мястото на дясната и светна. Сега остава да си купя отнякъде такава и се надявам да отстраня един от леките ми проблеми (а имам все пак и куп други..).

Благодаря на отзовалите се.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”