проблем от скоросна кутия маи
- mitkoslb
- Автомобил:
- Двигател:
проблем от скоросна кутия маи
има някакво бу4ене отпред неса лагери проверих ги та бу4енето се 4ува в движение изреждам предавките докато е с ниска скорост 1 ва 2ра се 4ува много слабо оба4е като изредя и другите предавки до 5 та колкото по голяма скорост набира толкова по силно се 4ува тува бу4ене и като е по инерция пак се 4ува ,като проверявах лагерите ,дигах на крик и изрежам предавките гумата се варти и се 4ува това бу4ене от ск. кутия кати изключа от скорост продалгава да се 4ува това бууууууууу . 

- vladoins
- Автомобил:
- Двигател:
Аз го имам същия проблем с моят Голф 3 1,6 AFT. Първоначално си мислех че вие преден ляв лагер на главина и го смених но уви бученето/виенето/ не изчезна. Предполагам че този шум идва от скоростите но не знам дали да се захващам с ремонт и не знам освен всички лагери в кутията какво още може да излезне, или направо да си търся кутия втора ръка с всички плюсове и минуси разбира се, но още не е опрял ножа до кокал както се казва и не съм го измислил.

-
- Автомобил:
- Двигател:
vladoins написа:Аз го имам същия проблем с моят Голф 3 1,6 AFT. Първоначално си мислех че вие преден ляв лагер на главина и го смених но уви бученето/виенето/ не изчезна. Предполагам че този шум идва от скоростите но не знам дали да се захващам с ремонт и не знам освен всички лагери в кутията какво още може да излезне, или направо да си търся кутия втора ръка с всички плюсове и минуси разбира се, но още не е опрял ножа до кокал както се казва и не съм го измислил.![]()
![]()
Хм.Имам абсолютно същия проблем като теб,от същата страна.И аз смених лагер главина и аз се чудя какво да правя.Без майтап.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”