здравеите. наскоро забелязах че когато ми загрее колата (Golf 3 2.0 GTI) на около 70-80 градуса и карам известно време по скапаните софийски задръствания ми светва лампата за водата. слизам да сипа и виждам че антифриза ми извира от преливника на казан4ето и то доста загрят, почти врял. дали това нещо се получава зареди термостата? дали термостата ми е за смяна?
mod edit: vaskoto1
Извира ми антифриза от казанчето
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- martveca
- Автомобил:
- Двигател:
!
Според мен ако не прегрява апък извира значи е гарнитурата на главата.Колега пробвай на студен двигател ако е от гарнитурата на главата като я запалиш пак ще извира дори още при 70 градуса.
Re: !
martveca написа:Според мен ако не прегрява апък извира значи е гарнитурата на главата.Колега пробвай на студен двигател ако е от гарнитурата на главата като я запалиш пак ще извира дори още при 70 градуса.
горе доло на 65-70 градуса ми извира. и незнам какво да правя???
а понеже нещо и мощноста ми се губи тва възмойно ли е да ми е избила гарнитурата на главата ?
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
oxi1 написа:колега погледни на капачката дали гуменото уплътнение си е на мястото защото при 70-80градуса не извира в твоя случай все едно нямаш капачка не изключвам и гарнитура но дано да не е успех
колеги видях че нямам гумичка на капачката но изобшо незнам дали на голф 3 имат гумички на капачките. и другото което е че не ми извира водата отстрани на капачката ами се получава налягане в казанчето до толкова че водата се покачва и успява да стигле преливника който се намита почтни на равнището на капачката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”