Здравейте колеги. Имам проблем с хидравличната рейка и се оказа , че трябва да се ремонтира (рециклира) , и ме интересува къде предлагат качествени услуги относно този ремонт . Става въпрос за София ! Търся наистина читав сервиз , защото вдигнах ръце вече от "майстори" .Моля ако има някой наблюдения за добър сервиз който може да поеме този ремонт да каже . Цената общо взето не ме интересува , готов съм да платя повече пари , но да знам че е направена както трябва . Благодаря предварително .
P.S. Става въпрос за колата от подписа ми - Alfa Romeo 145 1.6 Boxer
Рециклиране на хидравлична рейка
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
цените вече не са актуални говорих с така наречения оги той ми обяви други цени монтаж ,демонтаж-100лв.и за ремонта само на рейката 200лв.и вече ако имаш смяна на накрайници или маншони цената се вдига.
някой да си е правил рейката при тях скоро и да сподели цена колата е голф 4
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Рециклиране на хидравлична рейка
Koлеги, да ви предопредя...не че съм против рециклирането(...даже не съм правил такована рейка).Имах проблем преди 5-6 месеца....и моята изпусна(Голф ГТ 1.8 )бях решил да я рециклирам за 160 лв.(+120 за монтаж-демонтеж) в Пловдив,но по добре че не посмях.Познат майстор ме предопреди да не я рециклирам.Отидох до близката морга и за 80лв си взех що годе читава(имаше луфт,но го обрахме с болта за регулиране)...до сега няма проблеми.След време доста чувах от колеги,че рециклираните са здавали багажа на 3 месец(не съм пряк свидетел или потърпевш,затова не съм 100% сигурен за рециклирането).Все пак имайте в педвид че вътре не само семерингите и сегментчетата се претъркват , а и корпоса на рейката...(лично мое мнение).. 

- silver bird
- Автомобил: Golf - Rover
- Двигател: 1.8 ABC - 400tdi
Re: Рециклиране на хидравлична рейка
И аз имах,този проблем.Имам приятел ,който работи във фирма за подобни ремонти и ми каза,че е по добре да си взема втора употреба,защото обикновенно ремонтираните не изкарват ,кой знае колко дълго.Според мен е по-добре да вземеш от автоморга.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”