значи чувам виене от предно ляво колело почва от скорост 50 км/ч и нагоре се увеличава.значи реших да направя опит да съм сигурен че е то.
1во като удариш с крак колелото шава напред назад но не това обикновенното шаване ами като чели се клати нещо.при дугото колело няма такова нещо.и се чува и някакув звук като удариш и трае 4-5 милисекунди след удара докато спре да вибрира колелото
2ро вдигнах я на крик искарах колелото за да видя но всичко като чели е добре и реших да запаля и да дам на скорост.при скорост (по табло) 70-80 вади страшен звук а до 120 вече нямам думи направо ще оглушееш.(това нормално ли е)
какво може да е според вас?какъв друг опит да направя за да се изяснят нещата че ме е страх да карам над 50
шум от предно ляво колело Г3
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: шум от предно ляво колело Г3
icemenn написа:и се чува и някакув звук като удариш и трае 4-5 милисекунди след удара
Ако можеш да хванеш това време на слух- братче, обади ми се- гарантирам ти работно място с повече нули в заплатата, отколкото можеш да си представиш!
А иначе щом ручи- и аз си мисля за лагер
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- GTI_VW
- Автомобил: Golf 3 GTI 1993
- Двигател: 2.0 115hp 2E
- Контакти:
icemenn написа:добре де колега.като стърже накладката създава ли вибрации.защоот аз имам вибрации още при потегляне,а шума идва чак след 50 км/ч
Колега при мен няма вибрации нито при потеглянето нито при карането с голяма скорост. За да има вибрации на да ли е от накладката. Най сигурно отиде на някои майстор да ти оправи болката.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”