Неприятно скърцане на пластмаси в купето на Г4
- mladenko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Неприятно скърцане на пластмаси в купето на Г4
Много неприятно ми скърцорят пластмасовите обвивки на колоните от към тавана и също така по някога пластмоските около радиото и климата.Някой имал ли е подобен проблем? и как го е решил?
и подлакътника също скърца ужасно нали
Мисля,че същия пробелм имат всички четворки. Със времето започва да скърза здраво. Не знам дали има решение освен смяна с нови. При мен е същото. Ако някой има друго решение - може да експериментираме.
Забравих - разпадането на пластмасовите части по цялата конзола за задните места - пепелник, държачи за чаши и всички там пластмасови капаци и капачета е също задължително

Мисля,че същия пробелм имат всички четворки. Със времето започва да скърза здраво. Не знам дали има решение освен смяна с нови. При мен е същото. Ако някой има друго решение - може да експериментираме.
Забравих - разпадането на пластмасовите части по цялата конзола за задните места - пепелник, държачи за чаши и всички там пластмасови капаци и капачета е също задължително

- mladenko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Ми колеги, моите решения са следните: първо давате преоритет на скърцанията които най-много ви дразнят, намирате съответните елементи които скърцат и разучавате защо скърцат, вкрая на краищата за всяко нещо си има причина, там по-горе някой беше казал че решението е замяна с ново, е немога да се съглася напълно с това, някои неща стават да се уплатнят със силикон, изпробвано е и има ефект, върши работа при по-големите кори, някои неща които не стават със силикон, може да се пробват със силиконов спрей, но е временно решение, задължително се оглеждат елементите и навсякъде където имат болчета да се позатегнат колкото позволява, а където лиспват такива - да се сложат. След тия процедури, в най-лошия случай скърцанията значително ще намалеят, по-сериозните вариянти вече са да се уплътняват корите на вратите и др. с дунапрени или вати и темподобни, аз за момента немога да се справя със скърцането на шофьорката и спътниковата седалка, скърца при остри и обратни завои, не ми е и оставало време да се занимавам, възможно е и да продават ремонтни комплекти за тях.
- komitov
- Автомобил:
- Двигател:
не се правя много е просто пише скърцане на кори и готово какво иска да му ги изкарам на подносLuciano написа:komitov написа:каквото искашDead man написа:komitov написа:търсачката ще реши вашите проблеми
Какво да напиша там за да ги реши ???![]()
има писано по тази тема доста
До сега да я беше немерил и да я беше дал на колегата, а не да се прайш на интересен

СКЪРЦАНЕ НА ПОДЛАКЪТНИКА НА ГОЛФ4-РЕШЕНИЕ
КОЛЕГИ ДОСАДНОТО СКЪРЦАНЕ ИЗЧЕЗВА КАТО СЕ СВАЛИ ТАПИЦЕРИЯТА КОЕТО СТАВА С ПОВЕЧКО НАПЪВАНЕ И ПОВЪРХНОСТА ОТДОЛО СЕ НАМАЗВА С ГРЕС
- The_Game
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: ALH 1999
Re: СКЪРЦАНЕ НА ПОДЛАКЪТНИКА НА ГОЛФ4-РЕШЕНИЕ
Тва скърцане ми бърка в мозъка

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p= ... 448262.....ето така се помага колега komitov а не да даваш акъл за Търсачката!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”