напълниха се цилиндрите с бензин голф2 1.3 nz

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ji4kata
Автомобил:
Двигател:

напълниха се цилиндрите с бензин голф2 1.3 nz

Мнениеот ji4kata » Вто 04 ное 2008 23:01

здравеите колеги ще извинявате ако допускам грешки с писането нов сам тук карам голф 2 1.3 пълна инжекция мн сам доволен минал сам вече над 200 хил км с него никакви проблеми до сега но вчера ми се случи мн лош според мен проблем вечерта колата си варвеше супер сутринта като е запалих всичко нормално но след 2 мин работа на място започна да прекъсва и изгасна опитах да запаля втори път запали пак но неможеше да вдигне обороти и да се форсира пак много прекъсваше отзад само черен дим и пак изгасна опитах трети път да запаля но в момента в които дадох контакт горивната помпа тръгна но неспря постоянно работеше а преди си спираше и като завартях стартера направи половин оборот и спря като 4е ли блокира двигателя опитах втори път но вече изопшто неможеше да заварти и замириса на бензин много но помпата пак не спираше като дам контакт успях да завартя двигатела след като извадих свештите и тогава разбрах че са били пълни цилиндрите с бензин защото излезе мн голямо количество та вапроса ми е от какво може да е станало това първо прекъсването след това постоянната работа на помпата при неработещ двигател и мн бързото пълнене на цилиндрите с бензин според мен е нещо мн сериозно може и компа да е заминал но дано не е така щте сам много благодарен на всички които си кажат мнението по вапроса

Потребителски аватар
stefan_milk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: напълниха се цилиндрите с бензин голф2 1.3 nz

Мнениеот stefan_milk » Сря 12 ное 2008 11:28

аз имах преди години такъв проблем-като беше студена палеше кибрит и като вдигне 20-30 градуса изведнъж прекъсва и гаси.Докато не изстинеше няма палене.От въртене и напълних цилиндрите с бензин та чак в картера при маслото.Ходих в сервиз и ми смениха синия температурен датчик до тоя за водата и се оправи.Дано да е това само че минаваш тънко-20-тина лева.Дано да съм помогнал.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”