Постоянно горене на десен габарит
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Постоянно горене на десен габарит
Колеги, какъв е варианта или причинат ана това събитеи.Неделя (02.11) го смених и сложих нов, днес забелязох пак е изгорял.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Ами точно и аз заради ксенона слагах диодди.На бош са си обикновенни жълтеникави, но виж тук
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=64667
С тия мисля, че няма да изгаряш.
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=64667
С тия мисля, че няма да изгаряш.

- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Luciano написа:Ясер написа:Извода е - купи си качественни крушки. Примерно в ОМВ продават GE или Philips.
Имаше един период в който ги сменях и аз мойте през 3 дни. Взех си Бош. Карам от половин лятото с тях и няма ядове!
Евтинкото ВИНАГИ излиза скъпо. И много често хората ( не говоря точно за конкретния слуай) все си купуват евтинки светлини или ментажки автоЦД-та или касетофони. Айде, ако са крушки се преглътва някак си. Пазара е залят с некачественни крушки китайско производство от съмнителни цехчета в някоя маза. Още по-гадното е, че има и колия на марки като Нарва и Бош. Та купуваш си крушки Нарва Н7 за по 5-7лв, и като изпука на следващата седмица купуваш ГЕ за 10лв - вече си с 5 назад

А за касетофоните няма смисъл да се говори - темата ще бъде безкрайно дълга. Най-много да се направи "Тема на Плача"
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
kok12 написа:Сложих от тези диоди за да отиват на ксенона. Тези на Бош са от жълтите ?
И аз от както съм с ксенона съм сменил 4 комплекта диодни габарити и онзи ден видях че пак едната е изгоряла и айде вече съм си пак с жълтите габаритки защото ми писна всеки месец дасе занимавам с тях
Проблема нее в моята кола защото и на другата кола пак горят всеки месец

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
и при мене е така писна ми да ги сменям.от там дето си ги купувам пича ми каза , че са китайски ментета и са некачествени.Dorian написа:kok12 написа:Сложих от тези диоди за да отиват на ксенона. Тези на Бош са от жълтите ?
И аз от както съм с ксенона съм сменил 4 комплекта диодни габарити и онзи ден видях че пак едната е изгоряла и айде вече съм си пак с жълтите габаритки защото ми писна всеки месец дасе занимавам с тях

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivankov написа:и при мене е така писна ми да ги сменям.от там дето си ги купувам пича ми каза , че са китайски ментета и са некачествени.Dorian написа:kok12 написа:Сложих от тези диоди за да отиват на ксенона. Тези на Бош са от жълтите ?
Ами не давай 3лв постоянно а дай веднъж 30лв и няма да имаш проблем - LUXIMA.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kok12 написа:много сте прави,ама 30 кинта некак си ми звъчи скъпичко.Ако съм сигурен,че 2 години няма сменям,ще си взема веднага,ма зае ли човек.
П.П. Между другото буксата на габарит се дърпаше само нали така
Цитат:
"Не съм достатъчно богат за да си купувам евтини неща"
Само дърпаш, но ако е спекла леко наляво и надясно.

- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
ivankov написа:и при мене е така писна ми да ги сменям.от там дето си ги купувам пича ми каза , че са китайски ментета и са некачествени.Dorian написа:kok12 написа:Сложих от тези диоди за да отиват на ксенона. Тези на Бош са от жълтите ?
Какви сложи в крайна сметка ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”