Спешна помощ !!! Голф 3 мени оборотите

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
terziev89
Автомобил:
Двигател:

Спешна помощ !!! Голф 3 мени оборотите

Мнениеот terziev89 » Сря 05 ное 2008 22:54

:( колеги искам да ви попитам за един мои проблем с който немога да се справя и нз вече кам кого да се обурна проблема е следниа !
Имам Голф 3 1997 1,6 100к.с. мн съм доволен от него но проблема е там че постоянно си мени оборотите и от време на време ми гасне и това е мн дразнещо , смених свещите с вазможно най-скъпите сменил съм кабелите кам свещите , почистихами дебитомера там го проверяваха и работил добре също провериха и стъпковото моторче и се оказа ,че и то работи !

Чакам да ми дадете някакви идеи вариянти квото и да е просто да спре да ги мини !!!

Благодаря на всички предварително !!!
понеже ти е първо мнение ти оправих заглавието според т.4 от правилата за постване
следващия път в коша
mod edit: batmilko

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 05 ное 2008 22:55

оправи си заглавието :arrow: колата на газ ли я караш :roll:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: СПЕШНА МОПОЩ !!! ГОЛФ 3

Мнениеот joker » Сря 05 ное 2008 22:57

terziev89 написа::( колеги искам да ви попитам за един мои проблем с който немога да се справя и нз вече кам кого да се обурна проблема е следниа !
Имам Голф 3 1997 1,6 100к.с. мн съм доволен от него но проблема е там че постоянно си мени оборотите и от време на време ми гасне и това е мн дразнещо , смених свещите с вазможно най-скъпите сменил съм кабелите кам свещите , почистихами дебитомера там го проверяваха и работил добре също провериха и стъпковото моторче и се оказа ,че и то работи !

Чакам да ми дадете някакви идеи вариянти квото и да е просто да спре да ги мини !!!

Благодаря на всички предварително !!!

Някой нещо за дросела да ти е споменал...то за тови ДВГ дросел е мръсна дума ама......

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”