Мерси много
Махане на задна кора на Венто?
Махане на задна кора на Венто?
Здравейте колеги. Налага ми се да махна задната кора на Венто (където са тонколоните). Ако някой я е махал да ми каже има ли някакви особености с какво е закрепена и такива работа.Понеже колата е вънка и е хладничко и да си спестя колкото мога стоенето на студа.
Мерси много
Мерси много
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Махане на задна кора на Венто?
Еми закрепена е с някви пластмасови щипки под нея,откъм багажника.Трябва да са навираш в него и да ги откопчееш.Те са под нея.след тва дърпаш кората в посока към задните седалки.Излиза доста трудничко. 

Ходих и разхвърлих колата, обаче стигнах до нещо което много ми попречи. На Вентото кората не е точно кора под нея е ламарина от купето и то доста ламарина с малко празни места под формата на квадрати и триъгълници, а и отделно изрязано за тонколони (поне при мен). А някой да има идея сега как мога да достигна до аскиялния тампон (така го водят това е тампона вътре в прожината има една пласт маса като се мръдне под нея е) Някой да е виждал как се бърка са да се смени? На Голфовете като се отвори багажника всичко се вижда,а тука...
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Колега,да неби да имаш предвид АКСИАЛЕН тампон???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”