моля, да ми препоръчате марка зимни гуми за джанти 15 за голф 4
разбира се да не са много скъпи.
съвет за зимни гуми - голф4 1.6 - купени!!!
съвет за зимни гуми - голф4 1.6 - купени!!!
Последна промяна от bobob на Сря 19 ное 2008 15:15, променено общо 1 път.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
значи аз си купих Мишелинки 137лб/брой от дианата...друго което ми предложиха беше за около 100тина лева - Клебер пак е на мишелин ама аз им казвам - евтините мишелинки...пирелито и зимното този размер и той е в тоя диапазон...йокохама същич размер 145 лв ако не ме лъже паметта, континентала със 6-7 лв бяха по-скъпи от мишелинките...но мишелинката си е мишелинка 
stenly_m написа:значи аз си купих Мишелинки 137лб/брой от дианата...друго което ми предложиха беше за около 100тина лева - Клебер пак е на мишелин ама аз им казвам - евтините мишелинки...пирелито и зимното този размер и той е в тоя диапазон...йокохама същич размер 145 лв ако не ме лъже паметта, континентала със 6-7 лв бяха по-скъпи от мишелинките...но мишелинката си е мишелинка
разбрах братле.
търся мишелин
а, между другото как са през зимата
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
ами да ти кажа старите ми гуми бяха много зле пирели P6000 и бяха супер шумни, и първите ми впечатления от Мишелина са, че са супер тихи (поне на фона на старите ми летни гуми) още нямам преки впечатления за гумите амапримерно днес ми се наложи да спра по-интензивно сутринта мъгла леко влажен път и да ти кажа АБС-а ми не се влючи...доста добре се държат на първи впечатления...
stenly_m написа:ами да ти кажа старите ми гуми бяха много зле пирели P6000 и бяха супер шумни, и първите ми впечатления от Мишелина са, че са супер тихи (поне на фона на старите ми летни гуми) още нямам преки впечатления за гумите амапримерно днес ми се наложи да спра по-интензивно сутринта мъгла леко влажен път и да ти кажа АБС-а ми не се влючи...доста добре се държат на първи впечатления...
това как ти звучи
lassa
195/65R15 T - SNOWAYS-2 RF - 130,00 лв.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
bobob написа:stenly_m написа:ами да ти кажа старите ми гуми бяха много зле пирели P6000 и бяха супер шумни, и първите ми впечатления от Мишелина са, че са супер тихи (поне на фона на старите ми летни гуми) още нямам преки впечатления за гумите амапримерно днес ми се наложи да спра по-интензивно сутринта мъгла леко влажен път и да ти кажа АБС-а ми не се влючи...доста добре се държат на първи впечатления...
това как ти звучи
lassa
Колега,аз със стрия голф бях с ласа взимай без да се замисляш и няма да сбъркаш.Но незнам защо са ти толкова широки гуми за зимата
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:bobob написа:stenly_m написа:ами да ти кажа старите ми гуми бяха много зле пирели P6000 и бяха супер шумни, и първите ми впечатления от Мишелина са, че са супер тихи (поне на фона на старите ми летни гуми) още нямам преки впечатления за гумите амапримерно днес ми се наложи да спра по-интензивно сутринта мъгла леко влажен път и да ти кажа АБС-а ми не се влючи...доста добре се държат на първи впечатления...
това как ти звучи
lassa
Колега,аз със стрия голф бях с ласа взимай без да се замисляш и няма да сбъркаш.Но незнам защо са ти толкова широки гуми за зимата
щот таквиз са писани у книгата...
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:rosen79 написа:bobob написа:stenly_m написа:ами да ти кажа старите ми гуми бяха много зле пирели P6000 и бяха супер шумни, и първите ми впечатления от Мишелина са, че са супер тихи (поне на фона на старите ми летни гуми) още нямам преки впечатления за гумите амапримерно днес ми се наложи да спра по-интензивно сутринта мъгла леко влажен път и да ти кажа АБС-а ми не се влючи...доста добре се държат на първи впечатления...
това как ти звучи
lassa
Нищо не пречи да сложи по високи,но по тясни гуми за зимата.Примерно 185/70R15 малко ще са по-височки,но не е фатално
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:chefito написа:rosen79 написа:bobob написа:stenly_m написа:ами да ти кажа старите ми гуми бяха много зле пирели P6000 и бяха супер шумни, и първите ми впечатления от Мишелина са, че са супер тихи (поне на фона на старите ми летни гуми) още нямам преки впечатления за гумите амапримерно днес ми се наложи да спра по-интензивно сутринта мъгла леко влажен път и да ти кажа АБС-а ми не се влючи...доста добре се държат на първи впечатления...
това как ти звучи
lassa
Нищо не пречи да сложи по високи,но по тясни гуми за зимата.Примерно 185/70R15 малко ще са по-височки,но не е фатално
той по принцип може и колела от влак да монтира с малко повече въображение, но тука говорим за предписания на производител....иначе не му пречи и 185/65/15....няма да има грижи...
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... =Wi&Achse=
същите ги взех по 150 лв- от кварталната гумаджийница
същите ги взех по 150 лв- от кварталната гумаджийница
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”