проблем километраж
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем километраж
незнам дали тази тема е за тук; здравеите имам проблем с голфа 98год четворка.та начи и аз като ддругите взех да си сменям таблото за да си сложа такова с МФА хубаво го сложих даже лосчето за чистачките сложих и до тук колата не иска да запали вече и незнам какво да направя изчетох форумите но за голф4 за смиана на табло нищо не пише само за подмяна на троиково табло с такова на четворка и там не ми са ясни много нещата.
- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема идва от това че имабилайзера се състои от ключ чип-четец+самия имобилайзер(който при теб е в километражното табло)-ECU на една и съща кола.При смяната на което и да е тези неща колата няма да запали.В твоя случай трябва да се направи адапдация на имобилайзера от новто ти табло със самата кола(ECUто).Къде е колата?
п.с.ако си в София потърси Миро на този телефон 0888638573.Ще ти свърши работа 100%,ако не търси някой който се занимава с диагностика на VAG там където си.
п.с.ако си в София потърси Миро на този телефон 0888638573.Ще ти свърши работа 100%,ако не търси някой който се занимава с диагностика на VAG там където си.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: