(1)Здр всички ! Така днес ми се скъса жило от механизма на предната шофиорска врата на голфчето ми... поради това и други съображения трябва да сменя целия механизъм.. И се разви следната случка отиваме ние в един магазин до нас и след 1 час чакане взимаме механизъм за 20 кинта... отиваме и какво да видим? Механизма е за модела с целия прозорец ...връщаме се и им казваме че са объркали (ние им бяхме казали година и всичко необходимо) след още 30 мин носят нов... и този не става от друг модел този път не разбрах ...но го върнахме на всичкото отгоре беше и 30 кинта... както и да е. Някой да знае точно каде мога да намеря механизъм като моя ?
(2)Също така ми трябва кора тази която седи над въздухопровода и т.н надявам се сещате тя е една черна тънка пластмаса много чуплива...
Темата я кръстих така за да е по лесно за търсачите...дано няма подобно тема..
(3)Друго питане : чух за някакъв магазин около Раковски и Дондуков представителство на нашата марка кадето уж имали всичко... и били официални представители... Каде точно е магазина някой да знае ?
Голф 2 МК2 механизъм на стъклото..
-
- Автомобил:
- Двигател:
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
independent написа:Механизма струва 15 лв. - вчера го смених. Много лесно се сменя - само ти трябва някаква пръчка да придържа стъклото докато се сменя механизма
и аз също... това с пръчката и аз го правих, иначе 15 кинта нов и да внимават колегите че като си купуваш ги бъркат и ти дават за модела с целия джам.. много си приличат.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”