Фарове - въпрос ???
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Фарове - въпрос ???
Колеги нали знаете 4е има такива кристални фарове имитация на Hela (турски са). Казаха ми 4е от топлината на обикновенните крушки се разтапяли , дали ако се сложе Xenon ще стане работата и няма да се разтопят ???
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Колега да ти кажа и аз така съм чувал за тия Турските, AYFAR е марката ако не се лъжа, навремето щях да взимам такива на "промоция" 290лв, само дето разбрах, че били по 60лв бройката. Може би самото качество не е добро и дори с ксенон да не може да се постигне добра осветеност, но само мога да гадая, най-добро мнение би ти дал човек с такава комбинация.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
low_creep написа:Да бе и аз тва искам да разбера ! Те сега са по 90 лв. комплектаНека да пишат тези които са с такава комбинация.
Даваите мнения
Ехее.. 90 ли станаха, даже и мен ме заинтригува, понеже искам да слагам ксенон, но не ме кефи на заводските фарове как изглежда бих направил тази комбинация, обаче остава въпроса дали от ксенона пак ще им се стопят рефлекторите и изобщо качествени ли са тия рефлектори?
low_creep написа:Е добре де нали Xenona не нагрявал ?
Или това са измислици ?
колега xenona не нагрява (или поне не колкото обикновена крушка), аз съм имал проблем с xenon зимата като вали сняг (или има киша по пътя) при по-дълго каране с по-висока скорост фаровете се вледеняват и xenona не може да разтопи леда
п.п. затова м/удругото заводски ако си поръчаш xenon монтират и пръскалки на фаровете
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”