Здравейте колеги скоро един приятел ми каза че катализаторите след 160 хил. км. се запушват и бутат доста от мощностtа на колата.Искам да ви попитам вие как мислите така ли е?И какви са вариантите има ли смисъл да се купи нов(ако не е на безбожно висока цена) или знам че някой ги изкормят или там не знам какво се прави слага се др. гърне ли вместо него и дали ще почне да бръмчи много повече колата без него?
viewtopic.php?f=5&t=171173 Сложи резонасно гърне, подгответе му резба за л.сондата и това е.Откъм разход/вървене ефекта е добър, аз нямам катализатор.Играта е какво да правиш със стария:да го засилиш на вторични, или да стои под леглото в случай на злобни нормативни актове
първо легни под колата и ви6 някои да не те е изпреварил с продаването на катализатора.А ако го махаш слагаи задължително резонатор ина4е звука е като на издухана кошница.(това е от ли4ен опит)
Майстора(понеже не му знам името ) не че не трябва да иска пари за тази интервенция, а трябва да дава .Колега, ако си побеснял да го махаш плати си масрафа на гърнеджията и търси "леярите" да го продадеш на добра цена.
Дам бобо така мисля и да направя,защотото четах много хубави работи за тези катализатори,в нашия форум,относно това колко пари могат да се изкарат от тях