Температурен датчик
-
slavipleven
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
Температурен датчик
Колата е голф 3 GTI 16v и като си пускам климатроника перките постоянно въртят!Вчера като ме закачиха на компа ми показа грешка на температурен датчик(изписва ми темп. на двигателя -40 градуса)!Сменяме с други датчици изобщо не ги отчита!Датчика е с четири крачета, ако има значение това!Въпроса ми е от тази грешка ли не спират перките и колата влиза в някакъв авариен режим?Когато климата не работи се пускат на 90 градуса!Ако някой има идея какво става да пише!Мерси предварително!!! 
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Щом и със сменен дава същата грешка или си баси каръка, или някъде имаш скъсан кабел или кофти контакт в някой куплунг по трасето.
Заради лоша връзка в куплунг (ама така и не разбрах кой) се разходих от Пловдив до София и обратно с 55л. бензин при скорост 90км/ч по магистралата
Е! Вече разхода си ми е нормален, де...
Заради лоша връзка в куплунг (ама така и не разбрах кой) се разходих от Пловдив до София и обратно с 55л. бензин при скорост 90км/ч по магистралата
-
slavipleven
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
radotom написа:Щом и със сменен дава същата грешка или си баси каръка, или някъде имаш скъсан кабел или кофти контакт в някой куплунг по трасето.
Заради лоша връзка в куплунг (ама така и не разбрах кой) се разходих от Пловдив до София и обратно с 55л. бензин при скорост 90км/ч по магистралата![]()
Разхода за сега ми е нормален!Ще видя за напред как ще бъде!Ще се разбере какво е надявам се!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”