Регулиране на фарове DEPO на голф3
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Регулиране на фарове DEPO на голф3
Фаровете са Depo двусекционни, на дългите има едни врътки, които ги местят, но на късите нема никой, та как да ги регулирам, или някой ако хелпне ще съм благодарен много.
Фарове, като оригиналната Хелла ли, като тези в гаража
Е, няма.И аз отначало я търсих къде е врътката.Тя не се вижда, защото се пада малко скрита, ако се загледаш, до калника и ще я видиш, но няма да ти е много лисно да я въртиш.С една права отвертка - челно на фара, в горната част ще видиш един процеп и едно колелце.То се пада реглажа по восочина и започваш да въртиш.Другата врътка е реглаж ляво-дясно

Е, няма.И аз отначало я търсих къде е врътката.Тя не се вижда, защото се пада малко скрита, ако се загледаш, до калника и ще я видиш, но няма да ти е много лисно да я въртиш.С една права отвертка - челно на фара, в горната част ще видиш един процеп и едно колелце.То се пада реглажа по восочина и започваш да въртиш.Другата врътка е реглаж ляво-дясно

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blinder написа:Фарове, като оригиналната Хелла ли, като тези в гаража![]()
колега ние с теб без тва трябва да се видим

гого
и на късите има ама те са малко скрити, трябва да бръкнеш с отверка или със специално механизъмче, дупката се вдясно на фара
Регулиране
Колега във всеки пункт за годишни технически прегледи извършват и регулиране на височината на светене на фаровете.На мен дори ми ги регулираха безплатно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”