Значи преди да бъда осъден или преди , поста ми да бъде заключен искам да споделя.Пречетох над 15 теми сходни с моята донякъде, на който имаше по 10 смислени отговора и някой друг "гадателски"И тъй като колегите не са написали решението както беше помолено от vaskoto1 мисля,се налага аз отново да пускам такава тема.
Та проблема ми е следния.На равен път нямам никакъв проблем , по павета и по неравности се чува едно тропане отзад вляво като от отворена врата , интересното е че при преминаване през изкуствена неравност т.е "легнал полицай" въпросното тропане го няма от слизане от бордюр също.Колата е стабилна нямам никакви проблеми с устойчивоста и не люлее.Когато има седнали хора на задните седалки също го няма тропането.Проверих дали нещо не е в багажника, резервната гума също е добре затегната.За гърнетата скоро ги сменях вкл. и задното.Помагайте много дразни ако се сетя нещо ще допълвам.Благодаря предварително.Колата е тази от гаража VW Golf III 1.9 1z.
Задницата тропа от ляво,от какво ли ?
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Задницата тропа от ляво,от какво ли ?
Последна промяна от ДАНЧО на Сря 19 ное 2008 23:04, променено общо 1 път.
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
братле и моита тропа но отдясно.преди 5-6 месеца сменях амортисиори отзад.сложих вс по обратен ред.вс заспа.до преди няколко седмици когато се появи това същото хлопане.огледах и се оказа 4е тампона на задния амортисиор отдясно го няма.говоря за тампона наи отгоре преди гаиката да стегне амортисиора.огледаи си добе тампоните и пружините.сега трябва тампон да купвам...аман!!!
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Изключвам гърнетата , няма логика да тропат на празна кола и да не тропат на пълна.Хлопането се появи ей така от нищото,преди около седмица.Днес ще сваля кората с колоните и така ще отида до работа да изключа и нея,тя все пак има допир с хората отзад все пак те я крепят , а това го усетих когато отивах да си слагам зимните гуми.Бързах и не бях сложил касетофона.Преди да натоваря колата - тропаше, като сложих 2 в багажника , 2 на задната седалка тропането спря.Сранно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”