Тъй като монтъорът, който ми го сменя ме замота доста поради това че бил много зает, междувременно минах през един друг сервиз и те на око прецениха, че е много натегнат ремъка и опирал във водната помпа ( мойта е без ангренажна ролка ). Тази вечер успях да се вредя при майстора дето го слага ( въпреки че му бях насъбрал за мотането ), но би следвало да ми я оправи без пари след като той го е слагал.
Разтега затега, пак стърже... Помислиха, че опира в пластмасите, но когато ги изкривиха леко пак шумеше. След като свали почти всичко завъртя водната помпа на ръка и леко стържеше. Според него най-вероятно "турбинката", така се изрази, т.е. предната част на помпата може да опира и тъй като стана късно се реши да я оставя колата и да я свали утре. Ако било това щял да я пилне и готово. Можело да се окаже обаче, че на водната помпа лагерчетата са прецакани и опа - нова!
Тъй като не разбирам от коли може да ме мята, както си иска, а водната помпа изглежда нова. Кажете си вие мнението по въпроса щото определено му нямам доверие и не знам дали не ме прави на луд??? Мерси предварително