Здравейте съфорумци.
Искам да Ви попитам дали си струва да се дадат 2500 лв. за [b]Golf 3, 60 к.с., 94г., 1.4(i май беше),120 000 км., добър външен вид, няма екстри от рода на ел. пакет, климатик и т.н. и най-важното според мен - НЯМА ХИДРАВЛИКА.
Други проблеми под капака НЯМА. Колата е минала проверка и наш познат каза, че е доста читава.
Надявам се да ме посъветвате и да взема правилното решение.
Мнение за VW Golf 3
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Re: Мнение за VW Golf 3
vanco0o написа:Здравейте съфорумци.
Искам да Ви попитам дали си струва да се дадат 2500 лв. за [b]Golf 3, 60 к.с., 94г., 1.4(i май беше),120 000 км., добър външен вид, няма екстри от рода на ел. пакет, климатик и т.н. и най-важното според мен - НЯМА ХИДРАВЛИКА.
Други проблеми под капака НЯМА. Колата е минала проверка и наш познат каза, че е доста читава.
Ако всичко друго и е наред едиствения проблем ще е че кончетата под капака ще ти се видят малко още на втория ден
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
vanco0o написа:Какво по-точно имаш в предвид?
Аз си го казвам - от коли НЕ разбирам. Знам само адски повърхностните работи
Не смятам да се дърпам с тоя Golf, но няма да ми е приятно и някакви таралястници да профучават покрай мен
Ти сам го каза! Не само ще профучават ами ще имаш чувството че караш на задна:) Майтапа на страна, ако имаш възможност търси по мощна от рода на 1.8моно ("АБС"-това е кода на двигателя). 90кончета влизаш под ограничението от 100кс. и гражданската е по-малка! 1.4 даже и за жена дрйвер не го препоръчвам.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
alex_zazy написа:Е*би ги в г*за то има и 1.6 100 коня дето е супер кат за тебе споредзависи с какви финанси разполагаш!
Прав си ... за 2500 лв. незнам дали ще може да намери ...
vanco0o написа:Здравейте съфорумци.
Колкото до хидравликата - Тя на голфа една хидравлика ...
В смисъл работи си ама е тежичка което лично според мен е предимство (имаш повече "feedback" от колата), но за някой друг би било достатък
Ако смяташ да го търкаляш над 90% градско го взимай.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
колега ако е хубава колата я взимай,защо ни питаш нас(не можем да я видим даже) а отностно двигателите тук винаги само 1,8ABS моно ще ти хвалят........не признават друг двигател(според мен митове и легенди)слаб-силен двигател(това е субективно)!!!и накрая шеговито, вземи си най мощния двигател вграждан на 3-ката и те тава е

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
B.Kirev написа:Пак съм азПисах от компютъра на работата, с акаунта на колегата.
В крайна сметка и горе го казах, че кола за драг и т.н. не ми трябва. Трябва ми като излезна извън града да си движа със 120-130 и толкова, а ако и толкова няма да хване ... тогава може и да се почудя
EDIT : Ето такава е колицата
- За 120-130 нямаш проблем но ще е малко тромава при набиране, тоя двиг. е добър но за Поло
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Колега , явно не си състезател,колата според нуждите и страстите нямат дума тук.Ако става въпрос за избор, моят съвет е :по-добре атмосферен дизел (като моето возилце)-поне откъм разход да си доволен.Верно е ,че усещането за мощност под капака(респективно-десния крак) си е удоволствие,но реалностите са други, в шофирането има и други маневри освен изпреварване
P.S:Гледам ,че е без номер, явно нов внос.Откъде е внесен?Италианките са най-читави откъм ръжда.Опитай я на ход при възможност, направи няколко "осморки" на по-просторен паркинг и следи за някакви шумове.Остави я да загрее на място и следи за вкл.на вентилатора, наблюдавай кво сочи уреда на таблото, провери парното.Иначе -добра цена , ....късмет
P.S:Гледам ,че е без номер, явно нов внос.Откъде е внесен?Италианките са най-читави откъм ръжда.Опитай я на ход при възможност, направи няколко "осморки" на по-просторен паркинг и следи за някакви шумове.Остави я да загрее на място и следи за вкл.на вентилатора, наблюдавай кво сочи уреда на таблото, провери парното.Иначе -добра цена , ....късмет
-
B.Kirev
- Автомобил:
- Двигател:
Верно, че не беше станало дума за разхода ... ами човека казва, че градско харчи 6-7л./100 ... колко е вярно - не знам. Мдам ... нов внос е, но не от Италия, а от Австрия. Чувал съм много лоши работи за вноса от Италия заради лугата, която хвърлят през зимата. Долната част на купето чуреела много по-бързо, от колкото да речем кола внесена от Германия. Колко е вярно ... също не знам
Относно проверката ... найстина ще се провери доста обстойно. Туй, че ще е тромавичка ... няма проблем. Всичко с времето си. Най-важното е, че ще си я обичам, а покрай нея и форума.
Относно проверката ... найстина ще се провери доста обстойно. Туй, че ще е тромавичка ... няма проблем. Всичко с времето си. Най-важното е, че ще си я обичам, а покрай нея и форума.
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Ако е 1.4 двигател съм сигурен,че под 8 градско няма да гори!!!Казвам го от личен опит.Иначе за гниенето си погледни най-вече под предната част на праговете.Там направо потъва крика ако са поизгнили.B.Kirev написа:Верно, че не беше станало дума за разхода ... ами човека казва, че градско харчи 6-7л./100 ... колко е вярно - не знам. Мдам ... нов внос е, но не от Италия, а от Австрия. Чувал съм много лоши работи за вноса от Италия заради лугата, която хвърлят през зимата. Долната част на купето чуреела много по-бързо, от колкото да речем кола внесена от Германия. Колко е вярно ... също не знам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”