Какъв е проблема, че снощи докато карах на Газ, колата почна да придърпва все едно газта свършва, минах на бензин и нямаше проблем! Когато погледнах бутилката беше пълна до половината... Опитах пак да премина на газ но тогава вече не можеше да се кара.. Колата подскачаше, придърпваше постоянно! Днес цял ден я карам на бензин и ми държи много високи убороти 2.5 - 3 хиляди уборота.. Кажете ми каква може да е причината?!
Двигател - 1.6, Карбуратор! до сега не е давал такъв проблем никога ! Може ли да е смукача проблема !!!???
Голф 2 - Сериозен проблем през зимата!!!
-
Sla7iNsKIa_pI4
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 - Сериозен проблем през зимата!!!
Последна промяна от Sla7iNsKIa_pI4 на Пон 24 ное 2008 17:58, променено общо 2 пъти.
-
V.Nanovski
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: abf
- Контакти:
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
V.Nanovski написа:еми колега имам подобен ама доста по - сериозен проблем на газ е някаква трагедия - оказа замръзнал изпарител - това го оправих но сега ептен не пали и нз какво да правя...
решението е зимата ще карам на бензин!!! (само първо да я оправя че и на бензин не пали)
Смени си мембраните и си готов само хубава центровка на газовата и заспива,колегата The mashine мисля,че беше ги разбира тея работи.
-
TheSheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега имах подобен случай. Тъкмо бях взел книжка и взимам джетичката 1.6 карборатор газ/бензин, минавам през дупка докъто съм на газ и почва да придърпва. На бензин - никакви проблеми. Оказа се, че шината, която държи карбуратора се е откачила и така колата гълташе и въздух. Проблемът беше изключително прост, но пак повтарям тъкмо бях взел книжка и хептен нищо не отбирах 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”