Проблем с АБС на голф 4(2001г).

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
indahead
Автомобил:
Двигател:

Проблем с АБС на голф 4(2001г).

Мнениеот indahead » Вто 25 ное 2008 22:59

Здравейте,

Значи имам ужасен проблем с моя голф 4(2001г).Студент съм в Германия и колата в момента е тук.Преди няколко дена бях при VW и ми казаха че абс-а(компютъра) ми е развален и трябва да се смени заедно с целия агрегат(помпата)....целия блок тук струва заедно с монтаж 2200 Евро :shock :evil: ....по принцип мога да карам и без абс но се оказа че е време за годишен преглед и съм меко казано преебан,защото нямам друг избор освен да дам тея пари :shock .
Моля ви за съвет какво да правя...мисля да се върна в България сега за празниците с колата и да я регистрирам в БГ.Но ми трябва някой,който да може да оправи абс блока в София,иначе не знам как ще стане...

Ако някой може да помогне ще съм много благодарен :!:
mod edit: dobrin

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 25 ное 2008 23:01

оправи си заглавието, щото аз да не те гръмна...!
като се прибереш свирни и ще видиме на място какво е и що е.

Последна промяна от vaskoto1 на Вто 25 ное 2008 23:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 25 ное 2008 23:01

Колега, кофти ситуация. Има писано по този въпрос в друга тема, потърси малко и ще я намериш. Описано е мисля дори кой и къде ги ремонтира. Освен това, тук може да се окаже при диагностика, че не е съвсем за смяна. Те там само това знаят - смяна и готово.

indahead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот indahead » Вто 25 ное 2008 23:17

Съжалявам,не знаех че има вече такава тема...ако може някой да ми даде линк че съвсем се обърках. :?

@vaskoto1 знаеш ли конкретно кой се занимава с такива неща?

indahead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот indahead » Сря 26 ное 2008 17:56

Айде бе хора дайте някъв линк на тая тема....търсих и нищо не намирам :evil:

Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Мнениеот designer1 » Сря 26 ное 2008 20:14

Линк немога да дам но ще ти кажа нещо като Българин на Българин!
1. Според това което чувам от различни шофьори никой не харесва АБС системата, Аз за момента се въздържам от коментари защото карам кола с АБС от скоро. Нито съм за нито против.
2. Из форума ще намериш повече теми за това как се изключва АБС-а хардуерно от колкото как да си сложим или поправим неработещия такъв.
3. Няма да се шашкаш и няма да си го слагаш този "проблем" присърце! Все нещо няма да му е на този голф както трябва. То и за другите щайги важи това. Давай колата у Българско ще си я регистрираш и караш без работещ АБС и нема да имаш никакви законови проблеми поне през идващата 2009г.
4. Да гадно е нещо да не ти работи , ама аз не бих дал и една стотинка за да си възтановя АБС-а. А имам доста опит в шофирането на други тарги без АБС.
Това е от мен нема се плашиш трябва ти малко време за да го преодолееш :)

indahead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот indahead » Сря 26 ное 2008 20:26

Да прав си като цяло,но зимата по нашите пътища без АБС си е малко рисково.Постоянно излиза някой без мигач от някъде и ако си без АБС си като шейна общо взето :wink:

@vaskoto1 кажи нещо конкретно да знам на къде да се насочвам като се прибера след няколко седмици...или ми остави някъв телефон на лична за да ти се обадя евентуално? :wink:

Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Мнениеот designer1 » Сря 26 ное 2008 20:38

indahead написа:Да прав си като цяло,но зимата по нашите пътища без АБС си е малко рисково.Постоянно излиза някой без мигач от някъде и ако си без АБС си като шейна общо взето :wink:

@vaskoto1 кажи нещо конкретно да знам на къде да се насочвам като се прибера след няколко седмици...или ми остави някъв телефон на лична за да ти се обадя евентуално? :wink:

Ейй ма си сприхав разгледай малко форума :)
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=6022
има раздел клубни сервизи!
Това е от мен повече в тази тема и точка няма да сложа :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”