За проблемите с тоците и някои други неща...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

За проблемите с тоците и някои други неща...

Мнениеот Сашо Белята » Вто 02 дек 2008 20:13

Предполагам че не е тук мястото.Но имам малък проблем след като смених проклетото радяторче и монтирах обратно всичко без да ми хартиса нищо Rolling Eyes .Та проблема ми е свързан с токовете.След като зглобих копчетата ми останаха 4 букси които явно преди това съм ги имал но несам ги видял.Имам копче за фарове за мъгла, за аварийните светлини, за нагревателя на прозореца и за ръчната спирачка.От снопа " ключа за парното " ни изкачат 4 кабела, които се разделят на по два с по една черна букса в всеки край.Единия води към левия говорител.Другия към десния гоеорител ... поне там висяха като махнах таблото.Единия сноп от два кабела е с кафяв и червен цвят, а др. е с кафяв и син цвят.Неми е ясно за каде са предназначени тез кабели?Другия ми въпрос е всички 2ки ли имат осветлвние в Жабките?Аз нямам даже и стъкалце.Другия ми въпрос е за бяла букса, която се намира в снопа на захранването на касетофона, който е мн.стар и изобщо не е с евро букса.Следвщата ми питанка е за нз как се казва.Сложих си километража ... дадох на контакт и ми свтна мн.бледо лампичката на мигачите без те да са пуснати.Пускам аварийните започва да мига ацки барзо.Викам нещо кружка ще е , да ама не свтат изобщо.Пробвам да запаля .... пращи нещо и тогава пали.Бах мама му помагайте.И сега най ме интересува мога ли да сложа табло с оборотомер.Къде се врзва?Моето табло е с 2 букси.Едната е бяла, др.е черна.И е с чесевник.Мн.ме дразни искам с оборотомер.Позволяват ли моите букси да сложа оборотомер.Каде се връзва оборотомета?За км.знам.Още една питанка-мога ли да сложа конзола от Ауди.Искам да имам кожен маншон на ръчната и духалка за орзаде като в Ауди.От какво ауди да търся централна конзола?Та имам още мн.за пипане и правене ама сега тва най ме мъчи.

Потребителски аватар
hristian37
Автомобил: Голф 6 ТДИ
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Вто 02 дек 2008 20:56

колега за първия ти въпрос снимай.После бледо свети лампата на мигачите когато не е сложен добре ключа за аварийните или алармата ако е е :D сложена на мигачите. Табло с оборотомер можеш директно да си сложиш ако намериш с две букси(рядки са , но аз си намерих), но да не е от дизел.Ако намериш с една някъде във форума беше описно как се превръзва - потърси

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”