Проблем с педала на съединителя
- silverboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с педала на съединителя
Значи като отпускам педала на съединителая все едно закача някаде и се чува едно леко прищракване но проблема е че не знам каде закача гледах гледах но уви не го видях.. съединителя съм го сменял преди 6 месеца някаде целия (притискателен феродов жило... всичко което се сменя .. ако може някои да помогне,,,
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
като вдигнеш капака и на съединитела където се съединява с скоростната кутия има ебна бяла пластмасова капачка на резба,обаче моето жило го смазваха с един спреи-безцветен флакон,но незнам точно какъв беше,жилото ми скърцаше вътре в самия съединител и щях да го сменям,но след смазването е 6+!успех,дано и твоето така се управи,пробваи и ако не стане тогава предприемаи смяна да не се набуташ излишно!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- silverboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може ли снимка да видя коя капачка точно че нещо не мога да те разбера .... единя край на жилото ми е на педала другия е закачен на едно лостче което по някакъв начин вътре отделя нямам жило или поне не знам да имам жило при деференцияла и скоростите и суединитела.... може ли малко по детаилно да ми обясниш за какво говориш.... мерси.....
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9053966 ,ето я въпросната тапа(зелената)тази снимка е от друг мотор,моя е абу и жилото ми е с по различен захват! та точно тази металната скоба където влиза жилото ми я смазаха през тази тапа,но незнам точно дали е смазана или....маистора пръска през отвора с някакъв флакон видях само че аерозола е безцветен и така вече педала на съединителя не ми скърца,може би при различните мотори захвата е по различен и да не става,консултираите се све пак с някои които е наясно,иначе и аз обмислях смяна на жило но засега по тоз начин вс. се оправи!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”