кора под чистачките Г3
- Mladen88
- Автомобил:
- Двигател:
кора под чистачките Г3
здравеите колеги,питането ми е следното :искам да сменя пластмасовата кора под чистачките ,защото стара вече за нищо не става.Каде мога да си купя нова,трудно ли се сменя,ако да каде могат да я сменят??? Благодаря предварително поздрави
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги, аз имам същия проблем с въпросната кора. Но при мен е изгоряла гумата която ляга върху предното стъкло. Тъй като аз не съм привърженик на т.н. "Руско-Български ремонт" от старите времена - демек с тел и пирони, се запътих към магазина за нова, а там просто ме убиха с думи - 2х75 лева. Затова си мисля следното - демонтират се корите почиства се мястото където е била старата гума. Изрязват се от автомобилна (вътрешна) необходимите ленти и се залепят със силикон. След монтаж тази част на гумата която ляга в/у стъклото може да се обърне на обратно да се намаже и тя със силикон и да се лепне в/у джама. Смятам, че така ще се спестят въпросните 150 лева.
п.с. Дайте идея за добър силикон койти да лепи здраво и да не се влияе от температурите.
Поздрави!!
п.с. Дайте идея за добър силикон койти да лепи здраво и да не се влияе от температурите.
Поздрави!!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
кора под чистачките Г3
Leppard написа: да е триъгълно ама какъв да е този профил, от какво.
...от гумените уплътнения които се ползват при ал. PVC дограми.
При тях има няколко вида гумени уплътнения,имат и почти триъгълни,имат и други които се пригаждат точно за целта.
При мен се начупи (изгоря)пласмасовата ивица на предното стъкло горе,и с такъв тип дограмаджийска гума и силикон си реших проблема.
...Просто трябваше да си избера(близка до)правилната форма гума.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”