споилер 5-та брата
- Nakata_N1
- Автомобил:
- Двигател:
споилер 5-та брата
здравеите,имам оригинален споилер за 5-тата врата но незнам как да го закрепа понеже се захващта с болтове към стаклото.а моето стакло е без дупки имате ли някаква идеа.
- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: споилер 5-та брата
Nakata_N1 написа:здравеите,имам оригинален споилер за 5-тата врата но незнам как да го закрепа понеже се захващта с болтове към стаклото.а моето стакло е без дупки имате ли някаква идеа.
Колега на старата ми тройка беше същия като твоя.Отидох в моя град в автостъкла кобра и момчетата ми го залепиха перфектно срещу скромната сума от 10 лева.Стана много здраво.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: споилер 5-та брата
LEADER_ написа:Nakata_N1 написа:здравеите,имам оригинален споилер за 5-тата врата но незнам как да го закрепа понеже се захващта с болтове към стаклото.а моето стакло е без дупки имате ли някаква идеа.
Колега на старата ми тройка беше същия като твоя.Отидох в моя град в автостъкла кобра и момчетата ми го залепиха перфектно срещу скромната сума от 10 лева.Стана много здраво.
Да, и така става, там ги лепят с полиуретанов силикон и става много здраво, но не слагат силикона на боята директно, а правят едно квадратче 4 на 4 сантиметра с черна боя (моя голф нали е сребрист и като почна да маже човека с черно по боята направо ми призля
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”