Проблем с отваряне на врата !

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
el_nino
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с отваряне на врата !

Мнениеот el_nino » Вто 02 дек 2008 16:23

Колеги онзи ден се опитах да отворя една от задните врати на голфа и неможах .... При заключване / отключване копчето на кората се движи нагоре надолу .... обаче нито дръжката отвън нито отвътре вратата може да се отвори !
Централното заключване е с компресор в багажника - оригинално за ФВ .
Какво мога да направя по въпроса и как да отворя и евентуално оправя вратата .... ?

При отключване заключване се чува стандартното щракане във вратата но все едно не се отключва въпреки че копчето е излязло нагоре !

Благодаря предварително !

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Вто 02 дек 2008 19:29

Преди време беше станало нещо подобно със предната ми лява врата,2 седмици неможех да я отворя.Пробвай по някакъв начин да свалиш кората на вратата или дръжката отвън,след това пробвай да я отвориш чрез лостчетата отвътре във вратата.Костваше ми мноо нерви и време обаче и ти трябва и човек,който да е от едната страна на вратата.Случайте ни обаче едва ли са точно същите,но така се справих аз.Надявам се да съм те насочил малко и ти желая успех :) ааааа проблема ми всъщност беше патрона който заключва вратата за купето,беше се спекъл яката и неискаше да освбоди

Потребителски аватар
vaskokey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskokey » Вто 02 дек 2008 19:45

моят савет е да отидеш на ключар

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”