Проблем обороти
- krastio
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем обороти
Колеги , преди малко настъпих голфа така в повечко на 3-та ( до критичните ) . Карах още 1 км. спирам , колата работи ама на 1800-900 оборота. Натискам газта да се исфорсира , падат на 1200 и бавно пак се покачват , при положение , че колата е загряла та даже и перка пусна. За 1-ви път го прави , а стъпковото моторче го прочистих преди 2 3 седмици .
- simbion
- Автомобил: VW Golf 1.8 ABS
- Двигател:
да ти кажа на мен ми бягат в обратната посока и ми е от моноинжекцията при тебе нз от какво може да е, имах едно рено 11 и то правеше така ама ги държеше на 3000 мисля че при него нещо жилото не се връщаше защото си го правеше като покарам малко, вдигни капака и погледни като ти го направи дали не е от крачето за газта... дано съм бил дори и малко полезен 
-
DiddoVWFAN
- Автомобил: Corrado
- Двигател: KR-1991
обороти
Колега, бях писал в друга тема по същия проблем, няма нищо страшно ако е от това което си мисля, а именно, че от някаде взима повече въздух отколкото е необходимо. На PL-а точно до дросела преди колекторите има болтче за регулиране на оборотите. Когато я настъпвах то се развиваше и оборотите се вдигаха независимо загряла ли беше или не, ако няма да се оправиш сам потърси помощ от по компетентен от теб, дано мнението ми да ти от полза, 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”