проблем с голф 3 като загрее и гасне
-
tato771
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с голф 3 като загрее и гасне
здр. карам голф 3 ,1.4 .проблемат е 4е когато загрее запо4ва да предарпва и гасне ,после трябва да из4акам 10/15 мин., и тогава пали преди го правеше рядко но сега постоянно . вчера когато угасна изкараx центр. кабел от дистр. капачка които отива до бобината но нямаше искра когато изтина тогава запали дали може да е от бобината
.ако някои знае нещо ще му бада благодарен.
-
tato771
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с голф 3 като загрее и гасне
здр. колеги бяx писал за моят голф 3 4е ми гаснеше без при4иини .в пове4ето слу4аи гаснеше когато загрее понякога и сътринта мислеь 4е е от вовината купиx новa но пак сащото както карам и гасне после из4акvам 2/3 мин. и пали от какво ли моje да е някои ако има моят проbлем да пи6е 6те му бада благодарен
Здравейте колеги днеска много се нервирах на колата( венто 1,8 93 г. двигателя почваше нещо с ABC) скапа ми нервите, като позагрее леко и почва да придърпва гасне и после трудно пали губи обороти и немога да движа. Свалям кабелите на акумулатора и се пооправя а като поистине нямам никви грижи. Четох във форума на пасата http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&p=1617396 за някъв син датчик дето правел проблем и понеже миналта година имах същия проблем и ходих при един майстор та последния ме накара да си сменя бобината е направих го ма не се оправи, после се оказа некъв датчик а не бобината а оня пич ми гепи старата която явно работеше та неща да ходя пак там. Та да ви питам дали не е пак тоя въпросният датчик и ако е немога ли сам да си го сменя. Значи освен че придърпва като форсирам на празен ход оборотите падат под нормалните и ако в този момент подам рязко газ насича все едно се задавя или не и достига мощност за момент. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
П.С ще пиша не едно друго място и ако имам някво инфо ще пиша.
П.С ще пиша не едно друго място и ако имам някво инфо ще пиша.
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, проверете си температурните датчици. Те лесно се развалят.
Ми на мен лично ми се е скапа термостатът или този температурен датчик не знам точно щто нещо не ще да загрее колата все малко над 70 градуса стои и въпреки това като дигне тям някъде над 70 и почва да ме ебава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”