проблем с гаснене на голф3 в локви
- tontoni
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с гаснене на голф3 в локви
Здравеите имам проблем с Голф 3 1.4м.и. Проблема е следмия когато колата влвзне в по голяма дупка с вода(по често когато вали) колата гасне и не пали 15-тина мин.Когато запали работи малко на 3 цилиндера.Проверих сички неща от кутията на ваздушния филтер до инжекцията и сичко си е ок и не влиза вода там.Моля ако някои знае за този проблем да ми помогне.
- tontoni
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=119542 да видях колега но ако може някои да ме ориентира към сервиз ще съм му благодарен(мисля да я карам в юнитреид но не искам да ме одерат за това по добре предложете друго място)
- BIG_BOY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един мой колега имаше същия проблем- угасва когато мине през локва, губи обороти и гасне и не може да се запали после 5 мин, проблема му беше в бубината - беше напукана и когато мине през локва или при дъжд вода попада на горещия двигател, изпарява се във вид на водна пара и мъгла и така прониква в напуканата бубина и оттам се получава проблема.
При напукана бубина или цепнатини моя колега имаше и проблем и при запалването сутрин при мъгла или при дъжд -заради влагата проникваща в бубината.
Така че колега виж бубината, огледай за напукано, цепнатини, дупки по бубината
При напукана бубина или цепнатини моя колега имаше и проблем и при запалването сутрин при мъгла или при дъжд -заради влагата проникваща в бубината.
- tontoni
- Автомобил:
- Двигател:
BIG_BOY написа:Един мой колега имаше същия проблем- угасва когато мине през локва, губи обороти и гасне и не може да се запали после 5 мин, проблема му беше в бубината - беше напукана и когато мине през локва или при дъжд вода попада на горещия двигател, изпарява се във вид на водна пара и мъгла и така прониква в напуканата бубина и оттам се получава проблема.
мерси колега ще провера това задно със смяна на кабелите на свещите
- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”