Забелязва, че на моя голф (а и на други VW от тези години) нещото което трака най много е тия пишки с които се заключва колата отвътре. Дупките им са прекалено широки и като караш по павета се клатят и тракат. Някой има ли идея за някакъв добър начин за премахването на този шум. Аз си мисля за уплатнение някакво, но не съм сигурен как да го реализирам.
Някой ако го е правил да сподели
Обезшумяване на купето
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Отвиваш щифтовете,сваляш пластмаските от кората.Намираш някакво лепило (Moment на Henkel,Хелметекс,Прома,подобно). Намираш си малко изолирбанд (изолационна лента),или някакъв плат даже ще стане.
Целта на уражнението е да се залепи някаква по-мека тъкан,изорилбанд,отвътре на пластмасата,в която се мандахерца и трака щифта.Режеш парченце,мацаш с лепило,залепваш отвътре.За притискане,докато се залепи може да се ползва щифта.После тракане няма.
Целта на уражнението е да се залепи някаква по-мека тъкан,изорилбанд,отвътре на пластмасата,в която се мандахерца и трака щифта.Режеш парченце,мацаш с лепило,залепваш отвътре.За притискане,докато се залепи може да се ползва щифта.После тракане няма.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
andro_ написа:Отвиваш щифтовете,сваляш пластмаските от кората.Намираш някакво лепило (Moment на Henkel,Хелметекс,Прома,подобно). Намираш си малко изолирбанд (изолационна лента),или някакъв плат даже ще стане.
И аз така си го представях
А текстилна лента която от едната страна се залепя дали ще свърши работа ?
Някой правил ли го е това ... има ли подобрение някакво ?
- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”