шум от хид.помпа
шум от хид.помпа
Имам питане относно помпата на хидравликата.Преди около седмица ми смениха ремъка на хидравликата и от тогава ми се появи едно виене.Питането ми е,подлежи ли на ремонт или се заменя с нова,или втора употреба? 
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Сменя и се лагера, но обикновено всички сменят цялата с годна(бах ли го как се разбира
)-втора ръка.Провери да не е "пренатегнат" новият ремък.Лично аз бих я разглобил, пък ако не става-айде на моргата.Ще трябват скобичка,пресичка, луфтомерче, малко шлайф може да се наложи...Описана е проверката в руското ръководство...
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Взимаш сменяш , ако не връщаш. Бележат ги със спрей. Уговори се за връщане , ако не е изправна.
Питай Иван 300 833 мад Вятърната мелница. по пътя за Каменар в дясно.
Имам тел и на др. морги но са на работа. Вземи позвънете и там има телефоните на моргите в Приселци. Първо провери по телефона за да не се разкарваш напразно и да си губиш времето.
за сведение - на моргата под "Варна Комерс" / "Тернаб"/ - няма нито Г3 нито Венто.
Питай Иван 300 833 мад Вятърната мелница. по пътя за Каменар в дясно.
Имам тел и на др. морги но са на работа. Вземи позвънете и там има телефоните на моргите в Приселци. Първо провери по телефона за да не се разкарваш напразно и да си губиш времето.
за сведение - на моргата под "Варна Комерс" / "Тернаб"/ - няма нито Г3 нито Венто.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”