Отново температурен проблем.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Leppard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Отново температурен проблем.

Мнениеот Leppard » Пон 15 дек 2008 11:52

Здравейте колеги!! Писна ми от моя дарак (1,4 абд) Не отдавна бях писал че имам проблем с температурата на колата - не ще да загрява и да държи температура т.н. Отговор - термостат. Така та значи смених го 1, 2, 3 пъти и сега съм на път да мсеням 4-ти. Термодатчика го изключвам като проблем защото е проверен и съм сигурен че е изправен. Та въпроса ми е - е ли е възможно тоз седмопътник или таралеж така да се каже да е сдал багажа или да е дефектен. Него съм го сменял преди година защото стария се разцепи. Нейде из форума бях чел, че на тез таралежи им е много тесен отвора към разширителния съд - може ли това да ми е проблема. Честно ви казвам писна ми само антифриз да източвам и наливам и да сменям термостат след термостат. Моля дайте идеи къде още мога да търся проблема. В момента колата ми е със свалена глава и имам възможност да ровичкам по обстойно.

Благодарско предварително.

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Пон 15 дек 2008 19:29

Преди със стария многопътник как беше температурата?

Потребителски аватар
stoqnov_s
Автомобил: AUDI A4
Двигател:

Мнениеот stoqnov_s » Пон 15 дек 2008 23:09

Едно към едно същият проблем с мой познат каращ 1.4 АБД, след смяна на 3 термостата ефект никакъв, подменихме таралежът и колата се нормализира.

Потребителски аватар
Leppard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Leppard » Вто 16 дек 2008 9:44

Ами със стария многопътник темпа беше супер. Лошото е че този с който съм сега видимо няма никакви поражения - изглежда ми читав. Ходих с него да авто+ и там го сравнявах с един друг. Никаква ама никаква разлика нямаха. Вече незнам към какво да се насоча. Дали моя е дефектен и аз не виждам проблема ?!? Утр ще сглабяме мотора и ми се ще да съм решил таз гатанка.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”