автоматик
автоматик
Колеги,предстои ми покупка на ГОЛФ 4 1.6 SR бензин автоматик .Дайте мнения какво да гледам преди покупката и евентуални слаби места.Няма да имам възможност да я водя на майстор а само каквото видя.Мерси
Re: автоматик
Само аз ще я пробвам,имам БМВ 5-ца автомат и предполагам че трябва да разбера ако нещо не е наред.Друго за какво да внимавам?
Има ли някакъв начин да резбера дали колата е редовна,в смисъл дали не е гепана.Ако погледна номера на рамата(къде се намира) мога ли да позная дали е пренабита или не.Иначе колата е регистрирана в БГ.което пък не е гаранция.Другият ми въпрос:Автомата на бензиновите 4-ки здрав ли?Двигатела с верига ли е или с ремък?Какво масло се препоръчва за този двигател?Мерси
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
mashina написа:Има ли някакъв начин да резбера дали колата е редовна,в смисъл дали не е гепана.Ако погледна номера на рамата(къде се намира) мога ли да позная дали е пренабита или не.Иначе колата е регистрирана в БГ.което пък не е гаранция.Другият ми въпрос:Автомата на бензиновите 4-ки здрав ли?Двигатела с верига ли е или с ремък?Какво масло се препоръчва за този двигател?Мерси
Здрав е автоматика ако е поддържан разбира се.
Двигатела е с ремък.
Маслото трябва да е 10w40.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”