Въпроси за шенкели , карета , апарати ......
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Въпроси за шенкели , карета , апарати ......
Колеги върти ми се една идея да мина на по-големи спирачни дискове , та имам няколко въпроса . В момента съм с неразглобяемите шенкели (стойката за апарата е отлята с целия шенкел) съответно и с малки дискове . Идеята е следната : да си намеря другите шенкели с отделна стойка за апарата и с по-големите дискове , обаче не знам дали тяхната главина ще пасне на шлиците на карето ? Въобще като цяло дали ще се получи как мислите ? Някой дали го е правил ?
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ухаааааааааааа....
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=102642
Впрочем, проекта вече е завършен
Краят му- в www.e30.bg
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=102642
Впрочем, проекта вече е завършен
Краят му- в www.e30.bg
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kabelista написа:Предполагам че сега си на 239мм и искаш да минеш на 256мм. Ами нови шенкели, нови апарати и супорти, дискове,лагери. Горе долу е това. Смятам че е наи добре от морга да се вземат, комплект, за да излезе по тъничко. Е с нови дискове, те и без това не са скъпи
Най-много ме притеснява дали ще стане на карето другата главина
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Мисля, че не или ако влезнат- на късмет ще е!
Със стоманени 14" съм и 256мм дискове. От време на време ми се случва да си проверявам загрява ли диск, износен ли е чрез просто бъркане през отворите на джантата и опипване с пръст. Като се има предвид, че най-горната част на апарата стърчи доста над диска, а диска е на нивото на отворите на джантата...
Със стоманени 14" съм и 256мм дискове. От време на време ми се случва да си проверявам загрява ли диск, износен ли е чрез просто бъркане през отворите на джантата и опипване с пръст. Като се има предвид, че най-горната част на апарата стърчи доста над диска, а диска е на нивото на отворите на джантата...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”