Фарове от МК4 на МК3
Фарове от МК4 на МК3
Искам да попитам може ли фарове от Голф 4 да станат на Голф 3. И евентуално ако може какво трябва да се преправи че да стане. Пробвах в търсачката всичко друго намери но не и това което търсех. Весели празници !!!
- Skakauec
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: AMF
Колега всичко става с желание, но просто не си струва ... преди време мислех да направя подобна трансплантация. Купих си фарове висчко, но просто се получава един голям луфт между фара и решетката и единствения начин да стане е като се удължи самата решетка, но пак ти казвам супер играчка е . Ето тука може да видиш за какво става на въпрос :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191764&photo=1
Снимките са на колеги от форума да се надяваме, че нямат нищо против, че съм ги използвал
Снимките са на колеги от форума да се надяваме, че нямат нищо против, че съм ги използвал
Последна промяна от Skakauec на Нед 21 дек 2008 18:26, променено общо 1 път.
Skakauec написа:Колега всичко става с желание, но просто не си струва ... преди време мислех да направя подобна трансплантация. Купих си фарове висчко, но просто се получава един голям луфт между фара и решетката и единствения начин да стане е като се удължи самата решетка, но пак ти казвам супер играчка е . Ето тука може да видиш за какво става на въпрос :
А този черния Голф как е станал така че не си личи и няма такъв луфт. Капака му и калниците му са на Голф 3 мисля ...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
xP_NiRee написа:Skakauec написа:Колега всичко става с желание, но просто не си струва ... преди време мислех да направя подобна трансплантация. Купих си фарове висчко, но просто се получава един голям луфт между фара и решетката и единствения начин да стане е като се удължи самата решетка, но пак ти казвам супер играчка е . Ето тука може да видиш за какво става на въпрос :
А този черния Голф как е станал така че не си личи и няма такъв луфт. Капака му и калниците му са на Голф 3 мисля ...
Маската и решетката са къстъм. Друг начин няма!
- Skakauec
Колега къстъм е демек да си я направиш сам
Става като на черния голф, но загледай това в ъглите на калниците как е продължена решетката така колегата е събрал луфтовете максимално и се е получило добре, но пак си е много играчка да режеш парчета да се лепят пука и т.н, но човек има ли желание всичко става 
Skakauec написа:Колега къстъм е демек да си я направиш самСтава като на черния голф, но загледай това в ъглите на калниците как е продължена решетката така колегата е събрал луфтовете максимално и се е получило добре, но пак си е много играчка да режеш парчета да се лепят пука и т.н, но човек има ли желание всичко става
Ясно ...а дали няма някъде такива решетки готови ? Понеже нямам толкова свободно време да се занимавам и то я стане я не ... само да ме е яд. По добре ако има някъде такива да се продават да си купя
- Skakauec
xP_NiRee написа:Skakauec написа:Колега къстъм е демек да си я направиш самСтава като на черния голф, но загледай това в ъглите на калниците как е продължена решетката така колегата е събрал луфтовете максимално и се е получило добре, но пак си е много играчка да режеш парчета да се лепят пука и т.н, но човек има ли желание всичко става
Ясно ...а дали няма някъде такива решетки готови ? Понеже нямам толкова свободно време да се занимавам и то я стане я не ... само да ме е яд. По добре ако има някъде такива да се продават да си купя
Преди време търсих, но такива решетки тц няма шанс просто .. виж ако си намериш човек, който се занимава с пластмаси лепене е такива работи може и да ти свърши работа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”