Фарове от МК4 на МК3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Фарове от МК4 на МК3

Мнениеот xP_NiRee » Нед 21 дек 2008 18:20

Искам да попитам може ли фарове от Голф 4 да станат на Голф 3. И евентуално ако може какво трябва да се преправи че да стане. Пробвах в търсачката всичко друго намери но не и това което търсех. Весели празници !!!

Потребителски аватар
Skakauec
Автомобил: VW Lupo
Двигател: AMF

Мнениеот Skakauec » Нед 21 дек 2008 18:24

Колега всичко става с желание, но просто не си струва ... преди време мислех да направя подобна трансплантация. Купих си фарове висчко, но просто се получава един голям луфт между фара и решетката и единствения начин да стане е като се удължи самата решетка, но пак ти казвам супер играчка е . Ето тука може да видиш за какво става на въпрос :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191764&photo=1

Снимките са на колеги от форума да се надяваме, че нямат нищо против, че съм ги използвал :)

Последна промяна от Skakauec на Нед 21 дек 2008 18:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Нед 21 дек 2008 18:25

Като имаш впредвид че калници,решетка,броня и преден капак са различни,както и захващането на ушите на телата на фаровете за рамата------сам можеш да си отговориш какво трябва да се преправи.

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Нед 21 дек 2008 18:32

Skakauec написа:Колега всичко става с желание, но просто не си струва ... преди време мислех да направя подобна трансплантация. Купих си фарове висчко, но просто се получава един голям луфт между фара и решетката и единствения начин да стане е като се удължи самата решетка, но пак ти казвам супер играчка е . Ето тука може да видиш за какво става на въпрос :

Снимките са на колеги от форума да се надяваме, че нямат нищо против, че съм ги използвал :)

А този черния Голф как е станал така че не си личи и няма такъв луфт. Капака му и калниците му са на Голф 3 мисля ...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 21 дек 2008 18:40

xP_NiRee написа:
Skakauec написа:Колега всичко става с желание, но просто не си струва ... преди време мислех да направя подобна трансплантация. Купих си фарове висчко, но просто се получава един голям луфт между фара и решетката и единствения начин да стане е като се удължи самата решетка, но пак ти казвам супер играчка е . Ето тука може да видиш за какво става на въпрос :

А този черния Голф как е станал така че не си личи и няма такъв луфт. Капака му и калниците му са на Голф 3 мисля ...

Маската и решетката са къстъм. Друг начин няма!

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Нед 21 дек 2008 18:44

Ако се сложи такава решетка няма проблем с поставянето на такива фарове нали ? Къстъм ама от каква решетка се прави това.

Потребителски аватар
Skakauec

Мнениеот Skakauec » Нед 21 дек 2008 20:04

Колега къстъм е демек да си я направиш сам :) Става като на черния голф, но загледай това в ъглите на калниците как е продължена решетката така колегата е събрал луфтовете максимално и се е получило добре, но пак си е много играчка да режеш парчета да се лепят пука и т.н, но човек има ли желание всичко става ;)

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Нед 21 дек 2008 20:17

Skakauec написа:Колега къстъм е демек да си я направиш сам :) Става като на черния голф, но загледай това в ъглите на калниците как е продължена решетката така колегата е събрал луфтовете максимално и се е получило добре, но пак си е много играчка да режеш парчета да се лепят пука и т.н, но човек има ли желание всичко става ;)

Ясно ...а дали няма някъде такива решетки готови ? Понеже нямам толкова свободно време да се занимавам и то я стане я не ... само да ме е яд. По добре ако има някъде такива да се продават да си купя ;)

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Нед 21 дек 2008 20:23

Мисля че е по-лесно да си вземеш едни тунинг фарове за 3-ка с дизайн на 4-ка :wink:

mufin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mufin » Нед 21 дек 2008 22:29

Бързият написа:Мисля че е по-лесно да си вземеш едни тунинг фарове за 3-ка с дизайн на 4-ка :wink:

:udivitelna

Ама те на човека в гаража са си такива.

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Пон 22 дек 2008 0:54

mufin написа:
Бързият написа:Мисля че е по-лесно да си вземеш едни тунинг фарове за 3-ка с дизайн на 4-ка :wink:

:udivitelna

Ама те на човека в гаража са си такива.

Точно така, но кой да погледне преди да пише !!! :evil:

Потребителски аватар
Skakauec

Мнениеот Skakauec » Пон 22 дек 2008 12:48

xP_NiRee написа:
Skakauec написа:Колега къстъм е демек да си я направиш сам :) Става като на черния голф, но загледай това в ъглите на калниците как е продължена решетката така колегата е събрал луфтовете максимално и се е получило добре, но пак си е много играчка да режеш парчета да се лепят пука и т.н, но човек има ли желание всичко става ;)

Ясно ...а дали няма някъде такива решетки готови ? Понеже нямам толкова свободно време да се занимавам и то я стане я не ... само да ме е яд. По добре ако има някъде такива да се продават да си купя ;)

Преди време търсих, но такива решетки тц няма шанс просто .. виж ако си намериш човек, който се занимава с пластмаси лепене е такива работи може и да ти свърши работа :)

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Мнениеот paagrio » Пон 22 дек 2008 18:52

Аз пък търся букси за двусекционни фарове, в никой магазин не продават дори най-големите :evil:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”