Търси се една част,... а откаде..?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Търси се една част,... а откаде..?
Търся си pulsation damper , гасител на пулсациие по горивната система , разгледах и се пражи от Pierbrug , внасят ли се такива компоненти у нас ? номера на продукта е 7.21210.18 , 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Намерено в нета: http://www.ms-motor-service.com/ximages ... en_web.pdf
Хм в PDF-a мисля,че пише основно за намаляване на шума,който се получава при промяната в налягането на системата,при работата на инжекторите.Разбира се и за намаляване на пиковете в налягането.Иначе май за друго не служи...
Хм в PDF-a мисля,че пише основно за намаляване на шума,който се получава при промяната в налягането на системата,при работата на инжекторите.Разбира се и за намаляване на пиковете в налягането.Иначе май за друго не служи...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Symptom написа:Аз от там тръгнах...ама той звука е от пулсациите, аако се зачетеш още на други места, ще видиш че има значение за правилната работа на инжекторите, в случая ние сме с 1, но си мисля ,че би имало ефект и при нас.
Аз специално такова компенсаторче не съм търсил по горивната си система,но мисля че няма.Ако греша - поправете ме.Така,че според мен си е излишна занимавка.Едва ли някой го внася като афтърмаркет част,но според мен може да потърси такова нещо като оригинална част на друга марка/модел автомобили.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”