Здравейте , нов съм тук и се надявам да можете да ми помогнете за моите 2 проблема с количката ми - а тя е голф 2-ка 1.8 механична инжекция мисля че се водеше. 112 к.с. е, GZ е кода на двг и е ГТИ .
1.както оставя една вечер колата без да и сваля клемите и се помъча на сутринта да запаля и акумулатора е фира и някой трябва да ми дава ток ...а като махна клемите и на сутринта си ги закъча няма проблеми пали си от рас , видях плафоните да не дърпат ток , разкачих ги всичките , разкачих и алармата но на сутринта пак нямаше грам ток ...
какво да правя ?
2.като я карам по продължително време и в колата почва да се усеща една меризма ем на изгорели газове ем на бензин , от какво може да е това ?и е много наприятно...
3-тото е по-скоро питане , на бензиноват помпа колко голям трябва да ми е предпазитела попринцип ?
благодарско много и се надявам да помогнете ... ?
п.п. желая весели празници на всички тук ...
2 проблема с голф 2-ка моля за помощ?
-
krasimir_nik
- Автомобил:
- Двигател:
колега закачал ли си амперметър да видиш дали има няква консумация
можже проблема да не е в плафоните може нещо да ти дарпа тока нещо радио нещо което може да оставя вклучено но най добре виж кои може да ти провери тази консумация
за газовете наи вероятно някаде имаш изпускане на системата може лесно да видиш каде, там кадето изпуска обикновенно е много почерняло, сам ще се сетиш как да го оправиш
а за предпазителя на бензиновата помпа сложи 15
можже проблема да не е в плафоните може нещо да ти дарпа тока нещо радио нещо което може да оставя вклучено но най добре виж кои може да ти провери тази консумация
за газовете наи вероятно някаде имаш изпускане на системата може лесно да видиш каде, там кадето изпуска обикновенно е много почерняло, сам ще се сетиш как да го оправиш
а за предпазителя на бензиновата помпа сложи 15
-
krasimir_nik
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”