фарове депо
Re: фарове депо
Депо, но за каква кола, кой модел?
Иначе, ако е за Г3, стоковия фар който е, Hertz кара с такива и от други хора съм чувал, че са добре.
Иначе, ако е за Г3, стоковия фар който е, Hertz кара с такива и от други хора съм чувал, че са добре.
Последна промяна от blinder на Сря 21 яну 2009 16:13, променено общо 1 път.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
добри са фаровете 

- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ... аз карам така, но всепак хелата си е хела ...
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Руси написа:интересува ме някой кара ли с фарове на фирмата депо и каква е разликата с хела
Разликата е от земята до небето !!!!!
По-добре втора употреба HELLA от колкото ново DEPO !!!!!
Нов двусекционен фар на HELLA е 110лв
Нов двусекционен фар на DEPO е 50-60лв
и двата фара са ми на depo на десния обаче му е крив рефлектора и на дълги свети наляво неможе да се регулира и смятам да ги махам и да слагам angel eyes 

abf написа:и двата фара са ми на depo на десния обаче му е крив рефлектора и на дълги свети наляво неможе да се регулира и смятам да ги махам и да слагам angel eyes
счупих го но вече го смених .чукнах го на 14 този месец в големия лед ударихме се 3 коли аз най малко пострадах . новия свети супер като стария .оригиналното си е оригинално .....

- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
колега ако 6те я продава6 слагаи депо ам ако я кара6 голем зор те 4ака с тез китаиски боклуци криви рефлектори 4упят се като се опита6 да ги настрои6 и така слагаи хелла и си ре6и проблема
[quote="vaikata_milen"]колега ако 6те я продава6 слагаи депо ам ако я кара6 голем зор те 4ака с тез китаиски боклуци криви рефлектори 4упят се като се опита6 да ги настрои6 и така слагаи хелла и си ре6и проблема[/quot мисляда си я карам и затова си купих хела .благодаря за съветите .....

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Руси написа:БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ВЕЧЕ СИ ВЗЕХ НА ХЕЛА 149,50 ЛЕВА ОТ АУТО +
В D & N чисто нов на HELLA e 110лв.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А да ви питам и аз , тъй като не знам предишната история на моята кола а фаровете са ми Valeo, някой знае ли дали има фабрично слагани такива фарове на Golf 3 или вероятно са сменяни поради някаква причина. Иначе нямам оплаквания от тях освен че има лек конденз вътре но мисля че това го има и при други марки.
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Да не пускам и аз нова тема ще ползвам темата на колегата надявам се да няма против.
Та питането ми е дали обтегачите които държат рефлектора към корпуса на фара при Хела и при Депо са едни и същи. Моя фар си е Хела, но в една дупка едната пластмаса се строши и сега рефлектора се мърда свободно във фара. Имам друг фар който нее в цветущо състояние но тези пластмаси дето държат рефлектора са здрави. Все още не съм отворил Хелата-та за да направя сравнение, но предпочетох първо да се консултирам тук за да знам дали има изобщо смисъл да го правя или да си търся направо друг фар.
А и още нещо дали има опастност да се счупи стъклото при хелата докато го махам? На Депото лесно го отлепих.
Благодаря предварително!
Та питането ми е дали обтегачите които държат рефлектора към корпуса на фара при Хела и при Депо са едни и същи. Моя фар си е Хела, но в една дупка едната пластмаса се строши и сега рефлектора се мърда свободно във фара. Имам друг фар който нее в цветущо състояние но тези пластмаси дето държат рефлектора са здрави. Все още не съм отворил Хелата-та за да направя сравнение, но предпочетох първо да се консултирам тук за да знам дали има изобщо смисъл да го правя или да си търся направо друг фар.
А и още нещо дали има опастност да се счупи стъклото при хелата докато го махам? На Депото лесно го отлепих.
Благодаря предварително!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”