имам самнение за гарнитурата помощ
имам самнение за гарнитурата помощ
зна4и проблема е следния парно имам само когато подам гас дебелия марку4 е надут загрява до кам 100г маистор ме накара да направя малка дупка на термостата които смених.маслото ми е 4исто....самнявам се за гарнитура....даите ми савет моля.. 
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reaktor написа:зна4и надуват се колкото гума на колело малко тапо сравнение ама това ми доиде антифриз слаби загуби парно има сасмо като подам гас
Какво имаш в предвид под слаби загуби??? Иначе ако проблема е само в парното пак потърси има много писано! Парното има три основни проблема ! Накъсани клапи на въздуховода, запушено радиаторче на парното или запецнали байпаси на входа на радиаторчето за парното. Намират се до казанчето за охладителната течност!
ами загубите са на 2 3 дена да долея 100грама до 150приблизително....си4ко това стана внезапно загря наду марку4ите и спря парното те4ове не намерих преди да направя дуп4ица на термостата загрява6е до 110 и се опитва6е да ги минава с дуп4ицата сега стига до 100 градуса...доста изписано про4етох но наи добре е когато ти обяснят конкретно за проблема...благодаря 
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Моята 2ойчица е с издухана гарнитурка защото лапа антифриз и постоянно изхвърля гъст бял дим от ауспуха обаче нямам проблеми с парното. По- скоро нещо с помпата и капачката може да имаш обаче нека някой по- компетентен да каже защото в моя случай съм на 99% сигурен че е издухана (1% ми е надеждатата да не е ). 
ваздух незнам защото по принцип сам 4увал 4е голфовете се самообезвазду6ават ама вапреки това ас ли4но пробвах от наи високата то4ка да го обезваздуша и се тая има няма парно като сам в трафик студ като потегля горе долу топло марку4а се надува за 5 мин и става като на колело гумата температурата 100г а преди от 90г не мардаше .........незнам.. 
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reaktor написа:ваздух незнам защото по принцип сам 4увал 4е голфовете се самообезвазду6ават ама вапреки това ас ли4но пробвах от наи високата то4ка да го обезваздуша и се тая има няма парно като сам в трафик студ като потегля горе долу топло марку4а се надува за 5 мин и става като на колело гумата температурата 100г а преди от 90г не мардаше .........незнам..
Естествено, че се самоубезвъздушават нали разширителния съд е най-на високо. Ами може и да е духнала гарнитурката но все още да е в ранен стадий. От нея да ти вкарва въздух и да го бута в радиатора.... Но маркуча трябва да си е мек, трябва като го стиснеш и да го слепиш...
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз карах така 1 година... Накрая започна да избива маслото отвън по блока, между главата и блока. Иначе 150лв ми струваше това удоволствие и още 30 дадох за центровки и тнт. кажи речи 200лв. Но има една подробност, че аз сам си я правех. Все пак беше толко, а сега не си е работа да се занимава човек.reaktor написа:мерси за саветите току що я закарах на сервиз там ми казаха 4е е гарнитура ама в ранен стадии..ама по добре като е трагнала един пат да се направи навреме 4е ина4е постоянно на страх дали няма да ме остави на патя.......благодаря на вси4ки дали мнение
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”