Здравеите колеги,
значи при мен проблема е следния,приди седмица минах по едни счупени пътища пални с дупки,и от тогава колата ми GOLF 3 1.6i 101 бензин - гас започна да си мени оборотите като загрее ту ниски ту високи,пали трудно като загрее ги правеше номерата,като е студена даржи обороти но пали трудно,не всеки пат на моменти.Ходих на 2 елкона.На парвия ме закачи на компа и показа грешка в температурният датчик,смених го но пак саштата история ,датчика показва грешна информоция че колата е студена а пак колата е загрята на 90 ватре при мен си отчита, и ми казаха че някои кабел някаде е прекаснат или не дава хубава маса на датчика и ме викат чак след 8 януари да ми разглобят инсталацията да проследели кво има.И на втория елкон саштата работа ми казаха.Иначе казаха че нямоло ништо като я карам така само дето ще гори повече.НЯКОИ АКО ЗНАЕ НЕШТО ПО ВАПРОСА ДА ПОМОГНЕ
проблем с паленето
не чакай 8 януари , ами ако имаш някой познат навътре в нещата с един мултицет ще си провериш веригата : датчик - букса на ЕКУ.ако е изправна веригата значи са толкова майстори . какво ще ти разопаковат елинсталацията?
и ми казаха че някои кабел някаде е прекаснат или не дава хубава маса на датчика и ме викат чак след 8 януари да ми разглобят инсталацията
ако си с мотор AKS мериш верига м/у 3 краче на буксата на датчика и 12 кр. на голямата букса на компа! ПИШИ КАКЪВ Е КОДА НА ДВГ!
и ми казаха че някои кабел някаде е прекаснат или не дава хубава маса на датчика и ме викат чак след 8 януари да ми разглобят инсталацията
ако си с мотор AKS мериш верига м/у 3 краче на буксата на датчика и 12 кр. на голямата букса на компа! ПИШИ КАКЪВ Е КОДА НА ДВГ!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”