Шум от хидравликата?
- atanasik
- Автомобил:
- Двигател:
Шум от хидравликата?
Колата е Голф3 1.6ми. и се чува тънак шум от хидравликата , като потеглям на първа хидравликата се чува с едно тънко шумене и като ускорявам и шума ускорява, докато стигна 2000 оборота имам чувството че е по - шумно от двигателя... преди мисля че не се чуваше така. Проблем ли е това?
-
G60
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Стиииига ве!
Карай така, та карай така!
Лагерчето е от 3.70 (някво си, смотано, ама ново) до 26 лева с двустранна гумено-метална капсуловка.
Ако не се налагаше да чакам до другия ден, за да си залепя фланеца на помпата с локтайд (оказва се, че е лепен като подсигуровка) работата с махането и слагането е за по-малко от 2 часа!
Добре, де! Може и малко повече!
Карай така, та карай така!
Лагерчето е от 3.70 (някво си, смотано, ама ново) до 26 лева с двустранна гумено-метална капсуловка.
Ако не се налагаше да чакам до другия ден, за да си залепя фланеца на помпата с локтайд (оказва се, че е лепен като подсигуровка) работата с махането и слагането е за по-малко от 2 часа!
Добре, де! Може и малко повече!
psstv18rp написа:Колеги, днес си "рециклирах" моята помпа (пасат-3ка), съвсем сам.
Работата е елементарна. В помпата има само 2 неща дето могат да се износят практически, а именно обикновен лагер 6203 и семеринг.
Цялата работа ми отне 3-4 часа, имайки предвид че за първи път разглобявам такава помпа, и ползвах само снимките на разглобена такава от руския сайт.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Шум от хидравликата?
Там е работата, че и аз го исках, ама колегата не го даде!
По-точно - не си беше прочел Личното, а аз като си го направих ииии...
По-точно - не си беше прочел Личното, а аз като си го направих ииии...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”