Парното спря да духа в краката

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
shikerov
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Парното спря да духа в краката

Мнениеот shikerov » Съб 27 дек 2008 18:50

Парното спря да духа в краката и нещо друго което си мисля че има връска при по ряско натискане на газта се чува странен шум идващ от под краката на предна дясна(пасажерска) седалка.мерси предварително и весели празници
mod edit: vasstop

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Нед 28 дек 2008 7:39

Със сирност ти се е откачило или скъсано жило и като подадеш газ то се веика и опира по барчето.

shikerov
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shikerov » Нед 28 дек 2008 10:10

можеш ли да ми кажеш как се сменя или най добре да си ида на сервиз

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пон 29 дек 2008 9:38

За да стигнеш до жилото виж първо дали не е се откачило отгоре откъм връткаета-махаш само касетофона и гледаш дали и трите жила са закачени щом е за духалките са две едното със синя броня другия черна а ако се е откачила откъм клапите се сваля таблото като за смяна на радиаторче -по- добре сервиз ако не си разглабял таблото-всичко се изхвърля отвътре .

shikerov
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shikerov » Пон 29 дек 2008 9:46

ахам мерси коелга

i3v3a3n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i3v3a3n » Пон 29 дек 2008 10:28

там е проблема и при мен се беше откачило .... от там не ти духа , значи махаш пласмасата при врътката за парното и там зад нея са ти жилата .... значи има едни щифтчета които държат жилото неподвижно така че когато въртиш копчето жилото да може да излиза и да се прибира свободно от металната оплетка около него ... та при мен то се беше счупило и изпаднало някъде ... вързах го със свинска опашка за съседното жило и до сега вече година работи нормално .... трябва да внимаваш понякога заяжда копчето за жилата от къде да ти духа .... особено зимно време може да се случи да ти замръзнат дори, никакво зверско натискане, щом осетиш че заяжда връщаш и отново плавно без усилие , някой път се случва самите клапи да заядат някъде ... инече пак ще скъсаш някое друго щифтче на жило

shikerov
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shikerov » Пон 29 дек 2008 11:20

ей сега го отворих да видя всичко изглеждаше да е наред по не аз не видях нещо скасано или изкочило.май без сервиз нама да стане номера мерси все пак за споделените мнения и весели празници

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”