гумен пръстен на дясната полуоска
гумен пръстен на дясната полуоска
Имам едно гумено кръгло на полуоската. Като си закачах скобите на изпускателния колектор дето държат "двуцевката" ги разтварях с едни въжета и ми пречеше тая джиджавка на полуоската та я отместих но после като я върнах на мястото й се оказа че е изгнила гумата и не се държи там където трябва да е и почна да шава и да дрънчи по полуоската. Та въпроса е може ли да я срежа и да я разкарам и дали това ще е проблем или трябва нова да купувам.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Ако е т,ва дето си мисля-цилиндър -около 10 см.дълъг и е на дясната полуоска!!!,то тогава рязането е 3 минути с флекса,щото и аз си мислех,че е гума ама си е баш стомана
само отгоре е покрито с тънка гума,та в последствие разбрах,че се явява нещо като балансьор-махай смело-вредни последствия няма!!!!

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Ако е т,ва дето си мисля-цилиндър -около 10 см.дълъг и е на дясната полуоска!!!,то тогава рязането е 3 минути с флекса,щото и аз си мислех,че е гума ама си е баш стоманасамо отгоре е покрито с тънка гума,та в последствие разбрах,че се явява нещо като балансьор-махай смело-вредни последствия няма!!!!
Има и много по-лесен начин

Тоя подход има само плюсове:
1.детайла се запзва заедно с предназначението си
2.връзката е мека

3.става бързо и лесно и не ти трябва ъгошлайф, ток и може би предпазни очила

Това е от мен, ако има нещо неясно, не се притеснявай да питаш

- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:имаше тема за тоя демпфер на вибрациите...нов е бая скъп около 100 лв., някои колеги карат без него засега май без последствия, други като новобранеца за го закрепили, на моята малолитражка въобще пък не се слага
От това, че не се слага на малолитражката съдя, че е необходим при високи скорости - да му мислят бързите... Моят също отлетя във вечните девибрирани демперни полета. (И разходът ми падна с 5 литра - бъзикам се, де

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много Благодаря на NovobranecGT колкото пъти вляза под колата толкоз пъти ми се набива на учите. При моя демфер гумата не се е разкъсала напълно.Т. е. си е на място, но се държи на малко.Мислех да го сменям.Ама сега като прочетох колко струва при първа възможност съм под колата със силикон в ръка. Само да питам може ли с обикновен силикон или да копувам черен!!! bowdown
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”