Въпрос за съединител
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за съединител
Някой може ли да ми каже дали е реголируем съединитела на голф 3 tdi 1.9 66kw? Благодаря ви предварително! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега,
първо за много години на колегите.
Второ бих желал да споделя факта, че след като си нов е необходимо да знаеш, че във форума има определени правила, които се спазват - а именно да се дава детайлна информация за двигателя, кода му, цялостната история на проблема ако има такъв. Доколкото чух, на кристалната сфера на колегата radotom и избушили мощтните транзистори, а по нова година не правели поръчки
. По твоя проблем доколкото разбирам съединителят ти е с хидравлична помпа, което ме навежда на мисълта, че не е регулируем, или поне не се сещам начин за регулирането му.
Поздрави и приятно преяждане и препиване
ЕДИТ: май много дойде
П.П като колегата казва че има жило, значи има
. Само трябва да се сложи. Слушай колегата, доста ги разбира работите 
първо за много години на колегите.
Второ бих желал да споделя факта, че след като си нов е необходимо да знаеш, че във форума има определени правила, които се спазват - а именно да се дава детайлна информация за двигателя, кода му, цялостната история на проблема ако има такъв. Доколкото чух, на кристалната сфера на колегата radotom и избушили мощтните транзистори, а по нова година не правели поръчки

Поздрави и приятно преяждане и препиване

ЕДИТ: май много дойде

П.П като колегата казва че има жило, значи има

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
stefan stefanov написа:Говорим за Голф 3 97 година! Без жило е! С маслен превод е! За какво жило говориш?
Мога да ти покажа картинката с педалите, жилата и др. такива работи на Голф3 1.9 ТДИ '97г.

Нищо, де! Разбрахме се!

За съжаление- наистина не се регулира

eng.Kostadinov написа:Доколкото чух, на кристалната сфера на колегата radotom и избушили мощтните транзистори, а по нова година не правели поръчки.
За нещастие- не! Крайни транзистори съм се запасил!
Батериите свършиха!

ЕДИТ и от мен: С хидросъединител намирам само 1Y Ecomatic
Дай код на мотора, моля те, защото ми стана интересно...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Връщаме се значи на темата за спама и кристалната сфера.
Та към новия колега имам още един съвет, който е да се съобразява с това към кой се обръща и какъв му е тона. Апелирам към пресният ни колега да смекчи тона за в бъдеще.
Та ........ за кристалната сфера .... подозирах аз че нещо е станало, ама незнаех че тя пушела повече от пасата докато работела. Требе и интерколер
. Ама всичко се дължи на руските транзистори май
.
П.П Другия път захранване направо от акумулатора на пасатора
Та предполагам темата е за ключ, тъй като иначе доста може да се спами, а мястото за това в офф-а.
Лека вечер на всички и полека с мезето, че много пиене пиело
ЕДИТ Темата очевидно не е напълно изчерпана, така че е възможно да се заключи след като колегата radotom си начеше крастата, а аз наистина си легна
Та към новия колега имам още един съвет, който е да се съобразява с това към кой се обръща и какъв му е тона. Апелирам към пресният ни колега да смекчи тона за в бъдеще.
Та ........ за кристалната сфера .... подозирах аз че нещо е станало, ама незнаех че тя пушела повече от пасата докато работела. Требе и интерколер

П.П Другия път захранване направо от акумулатора на пасатора

Та предполагам темата е за ключ, тъй като иначе доста може да се спами, а мястото за това в офф-а.
Лека вечер на всички и полека с мезето, че много пиене пиело

ЕДИТ Темата очевидно не е напълно изчерпана, така че е възможно да се заключи след като колегата radotom си начеше крастата, а аз наистина си легна

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”