Случая накратко е следният:
първа влиза малко насила и с прищракване а втора трудно ако оборотите на двигателя паднат под 2000 - това си е така още като я взех лятото. маслото го гледах тогава беше си добре - тъмно жълто, бистро, марка неизвестна
На двигателя смених маслото още тогава ама за скоростите все отлагах. И гледам идват коледните празници и си викам сега е момента и го смених преди да пътувам по провинцията, за добро или лошо не съм сигурен. цяла седмица чета по форумите какво да бъде и накрая викам аре на мотора е мотул и на скоростите ще да е мотул, имам прятел ще ме уреди с гаранция и отстъпка даже
Сложих такова MOTUL Motylgear 75W-90 http://www.prospeed.bg/cat/product_info ... ts_id=3747
Като източих старото гледам някакво мътно стои и викам време си е за смяна няма какво. Но от новото не сам доволен втора ми се пъне и не влиза докато не се разкара малко маслото, поне аз так се го обеснявам или да е щото е гъсто и в началото е така, ама не е по-гъсто видимо като клатя шишетата със старото и новото епа старито е по-гъсто що с него включва по-лесно? Мислех да си върна старото ама тъмно ми изглежда и като стоя няколко дена гледам утайка се събра, сружки в него не можах да видя.
На кой вал са зъбчатките на втора предавка да не е горе високо и да е насухо и затова, де да знам
Какво да правя