Халогени
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Халогени
Колеги искам да си сложа халогенчета на голфа(голф 3).въпропсът ми е можели някой да ми предложи модел и каде от пловдив мога да си ги купя че оригиналните нещо са мн слаби.мерси предварително и поздрави
- Saider4o
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Халогени
Колега ако питаш мен най добре си земи от някъде втора употреба Хелата която си е оригинална с лупата.незнам на тебе що ти се струват слаби,но мойте преди да се прецакат светеха колкото късите и аз си карах само на халогени вечерно време.По добро от лупата няма за мене.Тука във форума доста колеги виждам че продават такива халогенчета на доста прилична цена.Надявам се че съм туи бил полезен поне малко 

-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ми нз аз имах хелла с метален рефлектор с хубави крушки и не светеха вообще и за това мисля някакви други да сложа
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
чудех се дали тези който са в решетките дали няма да са по добри.ако някой има наблюдение да каже как са.благодаря предварително
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблема за да не светят силно идва от това че лъскавото в рефлекторите се изхабява,люпи,гори.и аз го имам същия проблем но скоро ще пратя рефлекторите на реставрация има няколко фирми които правят.
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ахам.а някой може ли да ми прати снимки да видя когато е тамно как се вижда когато разбира се и рефлекторите са добри да знам дали да търся пак оригинални защото аз мойте си ги продадох
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”