меси ми бензин и масло на Г2
-
viktory83
- Автомобил:
- Двигател:
меси ми бензин и масло на Г2
Колеги имам проблем с Голф2 1.6GL.Меси ми бензин и масло.Смених бензинова помпа но пак същия проблем.Някои знае ли от какво може да е? 3 пъти вече сменям масло и по разни маистори я карах пипаха нещо по карбуратора но пак си имам бензин в маслото.
-
koremcho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: меси ми бензин и масло на Г2
На братчеда се беше получило така и беше от регулировката на клапаните,ама не ги беха направили както трябва та после сменяхме наред,ама се обърка нещо,та сменихме всичко и се оправи .
Варянти : счупени сигменти,запекли сигменти от продължително висене,влиза през клапани малко вероятно клони към 0 ,менте нова помпа.
Аз имах същия проблем и стана ясно че е от иглата на карбуратора. Поне при мен е така
колега и според мен ще е добре да провериш иглата на карбуратора да не е забила..при мен беше от това,като източих маслото се изля 6 литра
между другото как е разхода качил ли се е или не---на бензина де 
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
jorko-1 написа:колега и според мен ще е добре да провериш иглата на карбуратора да не е забила..при мен беше от това,като източих маслото се изля 6 литрамежду другото как е разхода качил ли се е или не---на бензина де
Щом му смесва бензин и масло,разхода се е повишил задължително!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”