Има ли лек срещу замръзване на централното заключване???
Колата е Г3 с четири врати. Сутрин ми отваря само задната врата и после вкл. изкл. алармата и дърпам на ръка шофьорското палче за да ми отвори ама не винаги става. Някой да има подобен проблем и да го е решил???
Централно заключване и студът ???
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
? Re ...
Странно колега? Аз съм с Венто и вече 3-та година нямам грам проблем с централното? Виж си по-скоро механизмите на ключчлките!
- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам го тоз проблем. Моето е слагано допълнително.
Шоферската /упрвляващата/ се отваря винаги
Ако е по-студено задна дясна не се вдига палеца.
Ако е още по-студено и двете задни
и Много рядко задни + предна пътническа.
като я запаля и след минута две, като цъкна копчето на дистанционното за отключ се вдигат всичките.
Иначе на ръка палеца много трудно.
И сега като пиша се замислям за тоците дане би да не са много вред.
Акумулатора е нов и в час.
Освен импулса да е много кратък. Де да знам
Шоферската /упрвляващата/ се отваря винаги

Ако е по-студено задна дясна не се вдига палеца.
Ако е още по-студено и двете задни
и Много рядко задни + предна пътническа.
като я запаля и след минута две, като цъкна копчето на дистанционното за отключ се вдигат всичките.
Иначе на ръка палеца много трудно.
И сега като пиша се замислям за тоците дане би да не са много вред.
Акумулатора е нов и в час.
Освен импулса да е много кратък. Де да знам
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен стана така, ебаси, сега в студа се отваря само предна дясна врата, а оня ден рано сутринта (минус седем-осем градуса като беше) нищо не помръдва.....изключих алармата, отворих си багажника (той слава богу не е към централното) и понеже съм си дългичък, стигнах до палеца на задна дясна, вдигнах го на ръка, отворих вратата и от там една по една останалите...ама си е зор деба....
кво да правя с това централно и тая аларма...значи тоя дето ми ги сложи беше ебати бастуна...ходих аз при него пролетта да му кажа, че заяждат и някой път не се отварят, той нищо не направи, сега нямам машинки, ще се обадя и прочие лайна....значи дано никой не попада на него...клиент да не види повече
кво да правя с това централно и тая аларма...значи тоя дето ми ги сложи беше ебати бастуна...ходих аз при него пролетта да му кажа, че заяждат и някой път не се отварят, той нищо не направи, сега нямам машинки, ще се обадя и прочие лайна....значи дано никой не попада на него...клиент да не види повече

-
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти са ти моторчетата, това е обяснението според мен
Пусковият ток неще да е
Аз съм с вакуумно централно оргиналдъ и от 4 зими нито веднъж не е заяла нито една врата, а колата седи постоянно навън
Другото е да са ти затлачени механизмите на вратите (говорим за механизма, който е отстрани на вратата като я отвориш...зимаш шестограма, сваляш, чистиш яко от гнусотии ако има , после не пльокай много грес, даже по-добре е съвсем малко и то качествена, щото кат сложиш повече, като насъбере прах после и като стане и студено спича като цимент 

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Уплътненията са като нови и е невъзможно от там да влиза вода. А и проблемът е само в едната врата, тази на шофьора. Съмнявам се да не е влезла вода там и да не може от това да се отключва. През лятото ме валя як дъжд, а се оказа, че съм забравил леко, съвсем леко прозореца, та сутринта беше леко мокро. Може ли от там да е проблема. 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Централно заключване и студът ???
jiks написа:Има ли лек срещу замръзване на централното заключване???
Някой да има подобен проблем и да го е решил???
Аз профилактично съм напръскал ключалки , брави , панти със спрей "Проникващо масло с Мо2" , а гумените уплънители на вратите със силиконов спрей . И двата са на Ден Бравен и са по около 2,60-3лв без ДДС. Като си играх със задната чистачка преди месец и там съм направил обработка с спрея с Мо2
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”